Libnet.ro
UNICEF

21:15

Da, din pacate e adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

B1 B1,
Da, din pacate e adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer trece printr-o perioada grea, fiindca simte ca nu mai poate avea incredere in nimeni. Artista s-a confruntat cu numeroase dezamagiri in viata personala, din cauza persoanelor care au. continuă pe B1

E ca si mort... Chiar e adevarat... Anuntul trist a fost facut, Oana Lis e in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Sotia lui Viorel Lis a uitat de juramintele pe care i le-a facut sotului ei la nunta, ca ii va fi aproape la bine si la greu, potrivitcancan. ro. Potrivit unor informatii aparute recent, Oana Lis.

Anuntul trist a fost facut chiar de Ionut Dolanescu: Din pacate e vorba de indragita artista de muzica populara Maria Ciobanu...

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din aceasta.

Nu mai putea respira... Din pacate anuntul trist a fost facut: Da, e vorba de indragita Andreea Marin, Zana Surprizelor...

Fosta prezentatoare TV, Andreea Marin, a vorbit pentru prima data despre problemele de sanatate pe care le-a intampinat in ultima perioada. Aceasta a dat detalii si despre operatia pe care o va suferi,.

Anuntul trist a fost facut chiar de medici, Oana Lis plange in hohote: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis sunt departe de a se fi incheiat. Potrivit unor dezvaluiri realizate de sotia sa, Oana Lis, fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai.

Drama totala in showbiz! Din pacate e vorba de indragita Mirabela Dauer: Anuntul trist a fost facut...

Cantareata Mirabela Dauer a povestit ca de cand a devenit cunoscuta s-a confruntat cu dezamagirile cauzate de persoanele pe care le considera apropiate, dar care isi urmareau doar beneficiile. De asemenea,.

Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de SOC: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se.

Totul s-a sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist printre lacrimi: Din pacate fostul edil Viorel Lis...

Anul in curs a fost unul greu pentru Viorel Lis. in luna aprilie, fostul edil al Capitalei a suferit un accident vascular cerebral in aprilie, dupa ce cu cateva luni inainte a fost operat de colecist. in.

Celebrul Giani din Las Fierbinti... SOC in showbiz! Anuntul DUREROS a fost facut chiar de MEDICI

Putini stiu ca actorul Constantin Dita, cel care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, a avut probleme grave de sanatate in urma cu ceva timp. Constantin Dita declara pe atunci.

Vestea SOC a cazut ca un TRASNET! Din pacate, este vorba de indragita interpreta MIRABELA DAUER...

Mirabela Dauer trece printr-o perioada grea, fiindca simte ca nu mai poate avea incredere in nimeni. Artista s-a confruntat cu numeroase dezamagiri in viata personala, din cauza persoanelor care au.

RETRAGEREA MOMENTULUI in tenis! Va fi noul LIDER MONDIAL! Din pacate, o veste TRISTA

Rafael Nadal si-a anuntat retragerea de la Masters-ul de la Paris cu putin timp inainte de startul partidei cu Fernando Verdasco, din turul doi. in urma deciziei de saptamana viitoare, Novak Djokovic va fi nou.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )