Libnet.ro
UNICEF

20:45

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: E vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

B1 B1,
Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: E vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se. continuă pe B1

DURERE in muzica populara! Ne despartim de MARIA CIOBANU! Ionut Dolanescu a facut anuntul trist

Celebrul cantares Ionut Dolanescu a prezentat fanilor virtuali programul concertului sai spectaculos din noaptea de Revelion. Artistul promite un show de zile mari, in ton cu momentele unice care insotesc.

Ramas bun, Viorel...Sotia sa, Oana Lis, a facut anuntul trist in hohote de plans: Din pacate fostul primar Lis...

Drama continua in familia Lis, dupa ce Oana a socat scena publica cu o dezvaluire incendiara. Ea a vorbit despre ganduri negre si sinucidere! Astfel, complexata de kilogramele in plus, Oana Lis a.

CUTREMUR la PRO TV! FLORIN BUSUIOC a renuntat! Medicii au facut anuntul TRIST! Din pacate

Florin Busuioc a primit o veste deloc placuta din partea medicilor. Actorul care se reface dupa infarctul suferit in urma cu o luna va trebui sa renunte definitiv la doua dintre cele mai mari placeri ale sale:.

Chef Catalin Scarlatescu I-A DAT DE GOL: Ce au decis SMILEY si GINA PISTOL... Din pacate, e adevarat...

Chef Catalin Scarlatescu a vorbit despre relatia dintre Gina Pistol si Smiley. Smiley nu are cum sa ne-o fure pe Gina. Gina este a noastra la show. in viata ei privata face ce vrea. Nu s-a pus.

Anunt fara precedent facut de indragitul Pavel Bartos: Din pacate totul se confirma...

E spontan,haios si una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul TV romanesc. Paves Bartos pare sa fie mereu o sursa de buna dispozitie pentru toti cei din jurul sau, dar viata nu a fost atat de.

SOC in lumea manelelor! LOVITURA pentru Adrian Minun! Fiica sa Karmen a facut anuntul

In varsta de 20 de ani, fata cea mare a lui Adrian Minune a acceptat invitatia de a raspunde unor intrebari din partea fanilor pe retelele de socializare. Vedeta a divulgat cu aceasta ocazie unul dintre.

Meteorologii au facut anuntul: Ce se va intampla cu vremea in luna decembrie

Meteorologii au emis prognoza pentru luna decembrie. in prima saptamana a lunii sunt asteptate precipitatii mai ridicate cantitativ decat in mod normal. in general, in ultima luna din an sunt.

Da, va deveni tata! Actorul Mihai Bendeac a facut anuntul bomba: Ce au decis cei de la X-Factor!

Mihai Bendeac 35 de ani) a facut o dezvaluire neasteptata in cadrul emisiunii X-Factor, difuzata marti, 23 octombrie, anunta click. ro. Se pare ca etapa auditiilor a fost una foarte emotionanta pentru.

SOC la Antena: RAZVAN SIMION, in al noualea cer! LIDIA BUBLE a facut anuntul! Fanii sunt ULUITI (FOTO)

Lidia Bublea creat isterie pe retelele de socializare, dupa ce a facut public un mesaj, dar si o poza cu iubitul ei, Razvan Simion. Deocamdata, doar 3, a comentat celebra cantareata. Dupa.

Bietul FLORIN BUSUIOC! S-a intamplat imediat dupa EXTERNARE! Din pacate...

Florin Busuioc a fost externat din spital! Bususe afla in recuperare dupa infarctul suferit,pe 6 noiembrie, la finalul unui spectacol de teatru jucat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Florin.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )