Libnet.ro
UNICEF

20:00

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: E vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

B1 B1,
Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: E vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Scena mondena din Romania este cutremurata de noi vesti triste, dupa ce Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a anuntat ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita. continuă pe B1

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Familia Lis nu are parte de liniste, dupa ce s-a aflat ca Oana ar fi flirtat cu barbati insurati. Dezvaluirea a fost facut chiar de sotia unui dintre ei, care a ramas socata atunci cand a descoperit.

Socant... Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din Romania, devenind celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV. Chiar si asa, vedeta este implicata si in alte proiecte,.

Gata cu BLOCAJUL din SUA: Presedintele Trump a facut anuntul asteptat de un milion de americani

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, a facut declaratia mult asteptata si a anuntat un acord care va pune capat blocajului partial in care a intrat administratia federala, afectand.

DOLIU in muzica POPULARA! IONUT DOLANESCU a facut anuntul TRIST: REGRETE ETERNE pentru marea voce! Romania, in lacrimi (FOTO)

Fanii cantaretului Ion Dolanescu s-au adunat la mormantul artistului pentru a-i cinsti numele cu prilejul parastasului, organizat in detaliu de Ionut Dolanescu. Desi surse din presa au precizat ca Ion Dola.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )