Libnet.ro
UNICEF

05:00

Da, din PACATE e adevarat... E vorba despre moarte: TEO TRANDAFIR...

B1 B1,
Da, din PACATE e adevarat... E vorba despre moarte: TEO TRANDAFIR...

Teo Trandafir isi surprinde mereu fanii cu vorbele sale de duh postate pe retelele de socializare. Vedeta vorbeste adesea despre lucruri profunde. De aceasta data, vedeta a impartasit fanilor viziunea . continuă pe B1

DRAMA in muzica populara! Din pacate este vorba despre MARIA CARNECI: BOALA cumplita A RAPUS-O

Maria Carneci se implica activ in lupta pentru combaterea Hepatitei C, dupa ce cantareata Ileana Ciuculete a murit afectata de acest virus. Alaturi de ea mai sunt implicati si Catalin Botezatu, dar si.

S-a SFARSIT... DRAMA TOTALA la Exatlon Romania: Sa fie bagata la OXIGEN!. Din pacate, e vorba despre Razboinici...

Momente de cumpana la Exatlon. Razboinica Betty a avut nevoie de ajutorul medicilor dupa ce a suferit un atac de panica. Asta dupa ce colegul ei, Ciprian, a acuzat o stare de rau in prima cursa din cadrul.

Vesti teribile din showbiz... Da, e adevarat, vestile triste se confirma: Din pacate e vorba de celebrul cantaret Smiley...(FOTO)

Smiley si-a ingijorat fanii, dupa ce a postat o fotografie pe retelele de socializare. Mesaj care insottea fotografia era repezentat de cateva versuri din cea mai noua melodie a lui, si anume Aprinde.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de indragita Andreea Marin, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a vorbit deschis, pentru prima data, de problemele sale pe sanatate, dar si despre momentul dificil pe care il va trai, fiind nevoita sa fie supusa unei operatii delicate. Ea a vorbit.

ANUNT DUREROS al medicilor! ANDREEA MARIN, in lacrimi: Din pacate este vorba de probleme grave de sanatate...

Andreea Marin a avut in ultima perioada mai multe probleme de sanatate! Vedeta a solicitat ajutorul medicilor si a facut un control amanuntit la inima. Vedeta a anuntat ca a solicitat de urgenta ajutorul .

E ca si mort! OANA LIS a facut anuntul trist: Din pacate e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei de la malul Marii Negre. Flirtul vedetei s-a.

Suferinta s-a sfarsit... Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Da, din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis si Viorel Lis sunt pusi in dificultate de problemele care tot apar in viata lor. Dupa ce Viorel a fost operat si a fost internat o perioada lunga de timp in spital, problemele nu s-au terminat. El.

Ce DRAMA... Fanii sunt in lacrimi! Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de celebrul Giani din Las Fierbinti...

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor.

Iat-o pe Teo Trandafir prezentand Vrei sa fii milionar

Aseara a avut premiera noul sezon al emisiunii-concurs Vrei sa fii miliardar, prezentata in premiera de Teo Trandafir. Iata cum s-a descurcat vedeta in aceasta noua ipostaza! .

Premiera noului sezon Vrei sa fii milionar?, in aceasta seara.Ce a facut Teo Trandafir cu primii bani castigati

In aceasta seara, de la ora 23. 00, este debutul noului sezon al celui mai longeviv show de cultura generala Vrei sa fii milionar?, difuzat de Kanal D, cu Teo Trandafir 50 de ani) prezentatoare. Teo a povestit chiar pe platoul de filmare ce a facut cu primii bani pe care i-a castigat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )