Libnet.ro
UNICEF

05:45

Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis se simte din ce in ce mairau. Aceasta merge greoi si abia mai vorbeste. continuă pe B1

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Problemele nu se mai termina pentru Viorel Lis si Oana Lis! BIETUL MIHAI CONSTANTINSCU! S-A iNTAMPLAT iN URMA CU CATEVA MINUTE! FANII AU AJUNS DEJA LA SPITAL! Imagini EMOTIONANTE Viorel Lis a fost supus.

A MURIT JEAN! VESTEA care A iNTRISTAT toata Romania! Din pacate, NU a putut fi SALVAT

Parintele Jean Boboc, decanul Centrului Dumitru Staniloae a incetat din viata! Anuntul trist a fost facut de parintele Razvan Ionescu.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a trecut prin momente de groaza din cauza problemelor de sanatate. Vedeta a vorbit pentru primaa data despre acestea, dar a tinut sa isi linisteasca fanii.

LACRIMI in showbiz pentru MIHAI CONSTANTINESCU! Din pacate, este adevarat! Este TRAGEDIA ZILEI!

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in continuare la Terapie Intensiva in Spitalul Floreasca din Capitala! Din pacate starea de sanatate continua sa fie una critica. Fosta sotie, Mihaela.

Dupa finala iUmor, a fost facut anutul oficial! Delia si Bendeac merg la Asia Express

Finala iUmor a desemnat castigatorul sezonului 6 al emisiunii de la Antena 1, dar vestea care face valuri in mediul online este ca Mihai Bendeac va merge la Asia Express. Delia il sustine pe Mihai, dar unele surse sustin ca cei doi vor merge impreuna la emisiune. Anunt oficial dupa finala iUmor: Delia si Mihai [] .

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin momente dificile in ultima perioada, din cauza gravelor probleme de sanatate, dar loviturile incasate de fostul edil al Capitalei par sa nu se opreasca aici.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin momente dificile in ultima perioada, din cauza gravelor probleme de sanatate, dar loviturile incasate de fostul edil al Capitalei par sa nu se opreasca aici.

Clipe TERIBILE pentru teatrul romanesc: Din pacate, este vorba despre Oana Pellea. Anuntul facut in urma cu putin timp. Milioane de fani sunt in lacrimi

Actorii teatrului romanesc trec prin clipe grele. Oana Pellea a publicat, marti, un mesaj revoltat pe pagina personala de Facebook. Actrita in varsta de 57 de ani acuza faptul ca nu a mai fost platita din.

E SOCUL zilei! Oana Roman, DECLARATII de ultim moment: Din pacate, mama sa, Mioara...

Mioara Roman a ajuns luni de urgenta la Spitalul Floreasca, dupa ce s-a simtit rau. Oana a facut primele declaratii despre starea de sanatate a mamei sale, tinand sa precizeze ca aceasta nu are nimic grav.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate, a facut infarct...

Lumea muzcii populare este indoliata de o veste extrem de trista! Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )