Libnet.ro
UNICEF

05:00

Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul S-A CONFIRMAT: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul S-A CONFIRMAT: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Probleme grave de sanatate pentru Viorel Lis in ultima perioada. Fostul edil al Capitalei a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul lui. continuă pe B1

ADIO, Michael Schumacher! ANUNTUL TRIST a fost facut de un apropiat al familiei

Din nefericire, Michael Schumacher nu si-a mai revenit de cand a avut accidentul la schi, care l-a imobilizat la pat. INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI! Asta e prea de tot GALERIE.

DOLIU fara margini! Cabral a facut ANUNTUL TRIST! O mare pierdere ...

Cabral Ibacka a anuntat pe blogul lui o veste extrem de trista! Din pacate, o persoana draga lui a murit in urma cu cateva zile. Redam mai jos mesajul publicat de Cabral, pe blog.

HORIA MOCULESCU a cedat! Boala i-a pus CAPAC! Anuntul TRIST a fost CONFIRMAT!

Horia Moculescu este unul dintre cei mai celebri compozitori din Romania! indragitul compozitor a vorbit despre unele dintre problemele sale cu care s-a confruntat in urma cu cateva luni. Este vorba despre.

JEAN A MURIT! Vestea SOC a fost CONFIRMATA de familia lui! Romania, in LACRIMI!

Parintele Jean Boboc, decanul Centrului Dumitru Staniloae a incetat din viata! Anuntul trist a fost facut de parintele Razvan Ionescu.

Dorel loveste din nou! Cum au fost filmati mai multi muncitori in plina strada. VIDEO

Va mai amintiti reclamele la alcool cu Dorel, in care se scotea in evidenta destoinicia, dar in acelasi timp si superficialitatea muncitorilor de pe santier? Internetul s-a umplut de filmari cu Dorel de atunci si pana acum, de la cei care au adormit la locul de munca, pana la cei care au intrat in post [] .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )