Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Problemele nu se mai termina pentru Viorel Lis si Oana Lis! MIHAI CONSTANTINESCU, DECONECTAT DE LA APARATE! ANASTASIA LAZARIUC A FACUT ANUNTUL GALERIE FOTO) Viorel Lisa fost supus vineri unui. continuă pe B1

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate, este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit despre problemele sale de sanatate in premiera. Vedeta a recunoscut ca a fost supusa unei operatii delicate.

E ca si mort! Oana Lis face anuntul trist, in lacrimi: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis este acuzata ca ar fi flirtat cu barbati insurati! Chiar daca este casatorita cu Viorel Lis, se pare ca Oana nu s-a sfiit sa isi incerce norocul si cu alti barbati.

Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Este vorba de fosta sa sotie, Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a facut marturisiri socante! Aceasta a dezvaluit ca a suferit de hepatia A.

Acesta a fost finalul: Oana Lis a izbucnit in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis nu se simte deloc bine! Fostul edil inca are problejme de sanatate, chiar daca a fost externat din spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. Acesta nu mai este deloc asa cum ne-a obisnuit, ci, mai.

Socant! Andreea Esca face anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca, una dintre cele mai faimoase prezentatoare TV de la noi din tara, este foarte implicata in activitatea de presa. astfel ca se ocupa si de prezentarea stirilor, areo emisiune la radio si editeaza.

Vesti triste de la medici! Din pacate a avut parte de un SFARSIT TRAGIC. Anuntul autoritatilor

Sfarsit tragic pentru un barbat din Galati. Potrivit sursei citate, politistii au constatat ca locomotiva trenului care circula pe ruta Marasesti - Galati, a surprins si accidentat un barbat, de 61 ani,.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate, a facut INFARCT...

Cantaretul Daniel Siminic a murit subit, in urma unui infarct. Vestea trista a fost data de cea cu care artistul urma sa lanseze o piesa, Andrada Barsauan.

Anunt bomba facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos a dezvaluit ca si-a pierdut tatal in adolescenta, cand avea doar 16 ani.

DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani a MURIT: A avut probleme cardiace!

Lumea muzicii populare este in doliu dupa ce artista Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata.

Povestea unui jurnalist roman, stabilit in Anglia, care a stat peste 10 ore pentru a vota, dar usile sectiei au fost inchise chiar cand ajunsese in fata: Au ramas afara mii de oameni furiosi

Jurnalistul roman Marius Comper, acum stabilit in Anglia, a povestit ca s-a dus sa voteze la sectia din Stratford Londra), dar coada a inaintat atat de lent ca la ora 21. 00, cand era aproape sa intre in sectie, polistii au inchis usile, lasand afara mii de oameni furiosi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )