Libnet.ro
UNICEF

18:30

Din pacate anuntul trist a fost facut de Oana Lis... Pana la urma s-a confirmat: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Din pacate anuntul trist a fost facut de Oana Lis... Pana la urma s-a confirmat: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis, sotia lui Viore Lis, sustine ca fostul edil al capitalei a inceput sa-si piarda memoria si aproape ca nu-i mai recunoaste pe cei din jur, precum si ca, odata cu aparitia bolii, au disparut si pr. continuă pe B1

Gata, a fost FINALUL: Oana Lis a IZBUCNIT in hohote de PLANS: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Cuplul Oana si Viorel Lis trece prin clipe cumplite, dupa ce fostul edil a suferit un atac cerebral. Acum, el abia mai vorbeste si merge greoi. Oana abia il convinge sa mai iasa din casa, iar recent,.

Masinile diesel sunt interzise oficial, romanii au intrat in panica: Anuntul a fost facut de Comisia Europeana, masura a intrat in vigoare

Disparitia masinilor diesel este tot mai aproape. Acestea fiind spuse, Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, este de parere, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi.

E ca si mort! Oana Lis face anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Veste proasta pentru fostul edil al capitalei! Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, dat fiindca sotia unui dintre ei a descoperit conversatii indecente. Desi ar putea parea incredibil, aventura Oanei.

S-a terminat! Suferinta a luat SFARSIT... Oana Lis face anuntul in LACRIMI: Din pacate, e vorba de Viorel Lis...

Oana Lis si Viorel Lis trec printr-o perioada extrem de grea, dupa ce fostul edil a fost supus unor interventii chirugicale, iar acum abia se mai deplaseaza si vorbeste cu greu. Acum, Viorel Lis nici nu se mai.

Din pacate totul e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea, in stare de soc: E vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela, fosta sotie a lui Cristi Borcea, s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate, unele dintre ele chiar schimband definitiv parcursul vietii ei. in urma cu cativa ani, aceasta a suferit o.

Din pacate totul e adevarat... Medicii au facut ANUNTUL TRIST, Cristi Borcea, in stare de soc: E vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela, fosta sotie a lui Cristi Borcea, s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate, unele dintre ele chiar schimband definitiv parcursul vietii ei. in urma cu cativa ani, aceasta a suferit o.

DOLIU la Hollywood: Unul dintre cei mai indragiti actori a incetat din viata! Fanii nu-si revin...

Actorul William Morgan Sheppard, cunoscut pentru rolul din marele serial Star Trek, a murit la varsta de 86 de ani, iar anuntul trist a fost facut chiar de Mark, fiul sau, relateaza libertatea. ro. Anuntul.

Muzica populara, in MARE DOLIU! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate acesta a facut infarct...

Veste neagra pentrulumea muzicii populare romanesti. Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea teribila a fost data de Andrada Barsauan, cantareata de muzica populara.

Surse: Sapte din cele opt documente despre protestul din 10 august au fost declasificate

Sapte din cele opt documente referitoare la protestul din 10 august din Piata Victoriei au fost declasificate, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Ministerul Afacerilor Interne. in septembrie 2018, procurorul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )