Libnet.ro
UNICEF

21:30

Din pacate, mancam dupa gust si nu dupa nutrient. Ce trebuie sa facem daca ne pasa de sanatatea noastra

Antena3 Antena3,
Din pacate, mancam dupa gust si nu dupa nutrient. Ce trebuie sa facem daca ne pasa de sanatatea noastra

Medicina de precizie presupune personalizarea actului medical si abordarea bazata pe stiinta, pareristii din zona medicala fiind daunatori sanatatii, atrag atentia medicii specialisti. Stilul de viata este responsabil pentru 70% din bolile de care suferim si sfarsim, restul il reprezinta predispozitiile genetice si accidentele. continuă pe Antena3

Din pacate, mancam dupa gust si nu dupa nutrient. Ce functioneaza daca ne pasa de sanatate

Medicina de precizie presupune personalizarea actului medical si abordarea bazata pe stiinta, pareristii din zona medicala fiind daunatori sanatatii, atrag atentia medicii specialisti. Stilul de viata este responsabil pentru 70% din bolile de care suferim si sfarsim, restul il reprezinta predispozitiile genetice si accidentele.

LACRIMI iN SHOWBIZ! Silviu Prigoana a pierdut lupta! Medicii nu au mai putut face nimic! Din pacate...

Dezvaluiri cutremuratoare din trecutul lui Silviu Prigoana au iesit la iveala! FANII LUI FUEGO SUNT iN LACRIMI! ANUNTUL I-A LUAT PRIN SURPRINDERE: ASTA E SINGURA LUI SALVARE Tatal lui Silviu.

Imigranti din Irak, prinsi dupa ce au trecut fraudulos frontiera tarii noastre

Politistii de frontiera din Oravita, judetul Caras-Severin, au prins 15 imigranti din Irak si Siria care trecusera fraudulos frontiera Romaniei, dinspre Serbia, in drumul spre tari din vestul Europei, potrivit News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )