Libnet.ro
UNICEF

07:45

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST... Da, e vorba de actorul MIHAI BENDEAC: BOALA sa e INCURABILA...

B1 B1,
Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST... Da, e vorba de actorul MIHAI BENDEAC: BOALA sa e INCURABILA...

Mihai Bendeac e un actor ambitios, cu pareri ferme si de multe ori radicale. Pentru a face ceea ce ii place, a renuntat cu inima usoara la viata de familie, s-a salvat din depresii si a muncit pe branci. Desi. continuă pe B1

Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis e in LACRIMI...

Dupa externarea din spital, Viorel Lis nu a scapat de probleme. Se pare ca acesta se deplaseaza cu greutate si are dificultati in a articula cuvintele. Prezent la aniversarea unui prieten, fostul edil al.

DRAMA in lumea mondena... Medicii au facut ANUNTUL TRIST, dupa ce NEA MARIN de la Antena 1 a scuipat sange: Din pacate...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

RAMAS BUN, VIOREL!... Oana Lis tocmai a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a povestit ca in trecut a fost foarte complexata din cauza kilogramelor in plus si chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand nu ma mai simteam bine eu cu.

TRAGEDIE in lumea manelelor! Adio, FLORIN SALAM: Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut...

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a vorbit despre aceasta decizie neasteptata. Pe de alta parte, nu este prima data cand se vorbeste.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o noua drama iNGROZITOARE zguduie familia: Din pacate, e vorba de iubitul regretatei artiste...

Ionela Prodan a petrecut ultimii 20 de ani din viata alaturi de Toni Antohi, un inginer moldovean cu care nu s-a casatorit insa niciodata. Barbatului ii este foarte greu sa se impace cu ideea ca.

TRAGEDIE AVIATICA: Din pacate niciun supravietuitor! Detalii de ultima ora

Un elicopter cu sapte persoane la bord, s-a prabusit sambata in Nepalul. Din primele informatii trupurile a cinci persoane, printre care si un alpinist japonez au fost gasite fara voata de catre.

MACEL in lumea manelelor! Regii NICOLAE GUTA si FLORIN SALAM, snopiti in BATAIE de INTERLOPI! Din pacate vestile sunt SUMBRE

Desi sunt cei mai cunoscuti si mai indragiti manelisti din Romania, Florin Salam si Nicolae Guta nu au fost feriti de scandaluri care in anumite situatii au fost finalizate violent. Florin Salam a fost.

HALUCINANT! Cunoscut politician, iNJUNGHIAT in plina strada! Are ficatul PERFORAT! Din pacate...(FOTO)

Deputatul de extrema dreapta Jair Bolsonaro, favoritul primului tur al alegerilor prezidentiale din Brazilia a fost injunghiat in abdomen la un miting de campanie. Politicianul a fost operat de urgenta in urma .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )