Libnet.ro
UNICEF

20:00

Din pacate, totul e adevarat... Oana Lis tocmai a facut anuntul trist: Este vorba de fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Din pacate, totul e adevarat... Oana Lis tocmai a facut anuntul trist: Este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin clipe grele la inceputul acestui an, atunci cand a suferit un accident vascular cerebral. in acele momente, alaturi de fostul edil al Capitalei a fost in permanenta sotia lui,. continuă pe B1

E ca si mort... Oana Lis tocmai a facut anuntul ravasitor: Da, din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a fost implicata intr-un scandal de proportii dupa ce, potrivit unor informatii aparute in presa mondena, ar fi fost prinsa in timp ce flirta cu un barbat insurat. in timpul unei vacante.

Suferinta a luat sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist.... Din pacate, medicii au decis: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Suferinta a luat sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate, medicii au decis: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Da, S-A TERMINAT... Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST, la capatul puterilor: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada extrem de dificila, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul primar al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp, dupa ce a suferit un accident.

Ce TRAGEDIE... A scuipat sange, iar medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

Ce TRAGEDIE... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de Anca Pandrea, sotia regretatului Iurie Darie...

Vaduva lui Iurie Darie,Anca Pandrea, a ajuns, recent, la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandreasi-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai ingrijoreze. N-am mai vrut.

Soc in lumea mondena: Din pacate e vorba de indragitul cantaret Smiley... (VIDEO)

Celebrul cantaret Smiley a distribuit pe pagina personala de Facebook un clip in care vedeta a surprins un urs in cautarea hranei. Din fericire animalul era pasnic iar indragitul cantaret s-a aflat in.

Din pacate, domnul Nicu a murit... , in doliu: Mesajul trist postat de vedeta in urma cu putin timp...

Si echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata, potrivit realitatea. net. si-a stapanit cu.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta tragedie zguduie muzica populara: Din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu a dezcaluit recent ca a visat-o pe buna ei prietena Ionela Prodan, care s-a stins din viata la inceputul acestui an. Am visat-o pe Ionela Prodan.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )