Libnet.ro
UNICEF

01:05

DIN PACATE, O VESTE TRISTA iN LUMEA SPORTULUI ROMANESC! ILIE NASTASE ...

B1 B1,
DIN PACATE, O VESTE TRISTA iN LUMEA SPORTULUI ROMANESC! ILIE NASTASE ...

Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac a declarat ca Federatia Internationala de Tenis ITF) l-a trecut pe Ilie Nastase pe o lista in care se gasesc persoane ce au interdictii. continuă pe B1

Din pacate, o veste trista in lumea sportului romanesc! ILIE NASTASE ...

Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac a declarat ca Federatia Internationala de Tenis ITF) l-a trecut pe Ilie Nastase pe o lista in care se gasesc persoane ce au interdictii.

DIN PACATE, O VESTE TRISTA... MONICA ANGHEL A iNCEPUT SA SIMTA DURERI SI DINTR-O DATA... (FOTO)

Monica Anghel a ajuns de urgenta la spital sambata seara pentru a fi operata la coloana. Artista avea dureri mari in acea zona de mai multi ani, iar de curand situatia incepuse sa se.

OFF, CE DRAMA !!! DIN PACATE, iNCEPEM ZIUA CU O VESTE TERIBILA... MARIA DRAGOMIROIU... (FOTO)

Maria Dragomiroiua cutreierat lumea pentru a incanta publicul cucantecul romanesc. in decursul a anilor, aceasta s-a confruntat si cu situatii limita, in care viata.

Drama in lumea sportului! Motociclistul spaniol Enric Sauri a murit, dupa un accident in cursa de 24 de ore din Catalunya. Sportivul avea doar 33 de ani

Motociclistul spaniol al echipei Motos Gaspar, Enric Sauri, a decedat, sambata, dupa un accident suferit in timpul cursei de 24 de ore din Catalunya, desfasurata pe circuitul de la Montmelo,.

Drama in lumea sportului! Un fotbalist a fost ucis in Brazilia in timpul unei tentative de jaf. Avea doar 24 de ani

Fotbalistul brazilian Johnson Kendrick Costa, component al echipei din Qatar Al Gharafa din 2016, a fost ucis, vineri, la Guaruja, in timpul unei tentative de jaf, relateaza marca. com. Costa a fost.

SOC iN ROMANIA! DIN PACATE, A MURIT LA 15 MINUTE DUPA EXTERNARE... (FOTO)

O femeie a facut atac cerebral la 15 minute dupa ce a fost externata din Spitalul Judetean Vaslui. Rudele pacientei, acum aflata in coma, acuza medicii de malpraxis. La nivelul unitatii medicale a fost.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )