Libnet.ro
UNICEF

08:45

Din PNL trebuie sa dispara delictul de opinie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Din PNL trebuie sa dispara delictul de opinie

Ludovic Orban, candidat la functia de presedinte al PNL, a declarat ca, in opinia sa, din Partidul National Liberal PNL) trebuie sa dispara ceea ce se numeste delict de opinie, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

in judetul lui Cristian Busoi, liderii PNL au votat pentru sustinerea lui Ludovic Orban la sefia nationala a partidului

Membrii PNL Mehedinti il sustin pe Ludovic Orban in lupta pentru sefia nationala a partidului. Liberalii au analizat cele trei motiuni ale candidatilor, iar rezultatul votului a fost zdrobitor in favoarea lui Orban.

PNL Dambovita il sustine pe Ludovic Orban pentru sefia partidului

Liberalii damboviteni il sustin pe Ludovic Orban pentru functia de presedinte al Partidului National Liberal, Colegiul Director Judetean al PNL Dambovita votand miercuri dupa amiaza in favoarea sustinerii motiunii propuse de Orban.

Ludovic Orban, despre venirea lui Ciolos in PNL: Avem mii de Ciolos in PNL care nu au avut sansa de a fi sprijiniti

Ludovic Orban, candidat la conducerea PNL, a vorbit, vineri, la Craiova, despre posibilitatea ca Dacian Ciolos sa intre in randul liberalilor. Potrivit acestuia, PNL are mii de Dacian Ciolos care nu.

Ludovic Orban, despre Dacian Ciolos: Daca vrea sa vina in PNL este binevenit. Are niste obligatii morale fata de PNL pe care nu si le-a onorat

Liberalul Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, a afirmat ca exista mii de Ciolos in partid care n-au avut sansa sa fie sprjiniti de formatiune pentru diverse functii, sustinand ca Dacian Ciolos are niste obligatii morale fata de PNL, pe care nu le-a onorat, relateaza News. ro.

Ludovic Orban, sustinut de PNL Iasi pentru sefia partidului. Catarama l-a surclasat pe Busoi la voturi

PNL Iasi a decis sa-l sustina pe Ludovic Orban la sefia partidului, la congresul din 17 iunie, decizia fiind luata duminica in sedinta Comitetului Director Judetean, in timp ce Viorel Catarama s-a clasat pe locul al doilea, inaintea lui Cristian Busoi, relateaza News. ro.

Ludovic Orban: Dacian Ciolos se poate inscrie in PNL. Are niste obligatii morale fata de partid

Ludovic Orban, candidatul pentru sefia PNL, a declarat ca fostul premier tehnocrat, Dacian Ciolos, este bine-venit in partid, daca vrea sa se inscrie, precizand ca fostul premier are niste obligatii morale fata de PNL, pe care nu si le-a onorat.

Ludovic Orban critica Legea salarizarii unitare: Nu am mai vazut nicio lege din alta tara democratica din lume care sa etapizezi cresterile salariale

Ludovic Orban, candidatul la presedintia PNL, a criticat Legea salarizarii unitare, considerand ca este prost scrisa. Orban a mai adaugat ca sunt perpetuate dezechilibre si sunt spuse povesti vanatoresti despre cum o sa creasca salariile precum Fat-Frumos.

Ludovic Orban, critici la adresa legii salarizarii: Nu inteleg de ce Olguta Vasilescu nu planifica majorarea salariilor pe 100 de ani

Liberalul Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, a declarat joi ca legea salarizarii unitare este prost scrisa, afirmand ca sunt perpetuate dezechilibre si sunt spuse povesti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )