Libnet.ro
UNICEF

08:00

Din studio pe listele PNL: ce spune Rares Bogdan despre candidatura

Playtech Playtech,
Din studio pe listele PNL: ce spune Rares Bogdan despre candidatura

Omul de televiziune Rares Bogdan este cel care va deschide lista PNL pentru europarlamentare. Dar va fi nevoit sa renunte la emisiune. Rares Bogdan s-a invartit multa vreme in jurul acestei candidaturi: ba spunea ca va candida, ba insista ca va cantari atent decizia pentru ca simte ca poate face lucruri si din postura de [] . continuă pe Playtech

Ludovic Orban: Rares Bogdan, profil de luptator impotriva abuzurilor / Sunt convins ca Iohannis priveste cu ochi buni candidatura acestuia la europarlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca are consultari periodice cu presedintele Klaus Iohannis si se declara convins ca acesta priveste cu ochi buni candidatura lui Rares Bogdan din partea liberalilor la alegerile pentru Parlamentul European.

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare: Nu putem abandona Romania in bratele PSD. Ma voi bate in continuare pentru a afla adevarul despre 10 august (VIDEO)

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. intr-o conferinta de presa sustinuta joi, la Parlament, Bogdan a declarat ca decizia de a candida a fost cea mai grea din viata lui.

Surse: Rares Bogdan, testat de PNL in sondaje pentru Primaria Capitalei. Jurnalistul va fi anuntat maine cap de lista la europarlamentare

Jurnalistul Realitatea TV Rares Bogdan a fost testat de PNL in sondaje pentru Primaria Capitalei, sustin surse politice pentru Adevarul. Pana la alegerile locale, Rares Bogdan va deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare din mai. Anuntul oficial va fi facut joi.

Ce le transmitea acum trei ani Rares Bogdan, noul star al PNL, liderilor Europei : E prea mult! Sunteti niste ticalosi! in numele politically correct veti distruge Europa noastra!

In urma cu trei ani, cand nu era eurocandidat al PNL, fostul deja jurnalist Rares Bogdan se ratoia la liderii europeni, alaturi de care viseaza incepand de astazi sa fie, relateaza Inpolitics. E prea.

Primul mesaj al lui Rares Bogdan in calitate de candidat PNL la euroalegeri

Rares Bogdan, candidatul care va deschide lista PNL la euroalegeri, a subliniat ca formatiunea liberala poate sa se claseze la europarlamentare pe primul loc si a lansat mai multe atacuri la adresa PSD.

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Revin baronii Blaga, Hava si Falca

Lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, deschisa de realizatorul tv Rares Bogdan, a fost validata joi de Biroul Politic National al partidului, potrivit unor surse liberale. Decizia a fost luata cu.

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Adio televiziune! Revin baronii Blaga, Hava si Falca

Lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, deschisa de realizatorul tv Rares Bogdan, a fost validata joi de Biroul Politic National al partidului, potrivit unor surse liberale. Decizia a fost luata cu.

Rares Bogdan, in fruntea listei PNL pentru europarlamentare

Lista PNL pentru europarlamentare a fost validata astazi, primele pozitii fiind ocupate, in ordine, de Rares Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Muresan, Vasile Blaga, Adina Valean.

Rares Bogdan: Candidez pentru PNL. Dumnezeu mi-a dat tot in presa, sper sa-mi dea si-n politica

Jurnalistul Rares Bogdan si-a oficializat, joi, candidatura pentru PNL la europarlamentare, el fiind primul pe lista liberalilor pentru Bruxelles.

Lista PNL pentru europarlamentare, cu Rares Bogdan pe primul loc, va fi validata joi de conducerea partidului / Lansarea candidatilor, sambata, la summit-ul PPE, in prezenta lui Iohannis

Liberalii valideaza joi lista pentru europarlamentare care este deschisa de jurnalistul Rares Bogdan, iar lansarea candidatilor va avea loc sambata, in cadrul summit-ului PPE de la Bucuresti, la care participa si presedintele Klaus Iohannis, au declarat, pentru HotNews. ro, surse liberale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )