Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dinamo castiga in premiera Cupa Ligii

Online Sport Online Sport,
Dinamo castiga in premiera Cupa Ligii

Echipa Dinamo Bucuresti a castigat pentru prima data in istoria clubului Cupa Ligii, trofeu adjudecat dupa o finala in care cainii s-au impus, cu 2-0, in fata lui ACS Poli Timisoara. continuă pe Online Sport

Dinamo Bucuresti a castigat in premiera Cupa Ligii la fotbal

Dinamo Bucuresti a castigat in premiera Cupa Ligii la fotbal, dupa ce a invins-o in finala pe ACS Poli Timisoara cu scorul de 2-0.

Cupa Ligii: Dinamo a castigat primul TROFEU dupa o pauza de cinci ani. 2-0 cu ACS Poli Timisoara

Dinamo Bucuresti a castigat in premiera Cupa Ligii la fotbal, dupa ce a invins-o in finala pe ACS Poli Timisoara cu scorul de 2-0 2-0), sambata seara, pe Arena Nationala din.

Al doilea trofeu al antrenorului Cosmin Contra.Dinamo a invins Poli Timisoara si a castigat pentru prima oara Cupa Ligii

Dinamo Bucuresti a castigat pentru prima oara in istorie Cupa Ligii Adeplast, invingand in finala disputata pe Arena Nationala, cu scorul de 2-0, formatia Poli Timisoara.

Cupa Ligii: Dinamo - ACS Poli Timisoara 2-0/ Dubla lui Nemec - Dinamo a castigat primul trofeu dupa o pauza de cinci ani

Dinamo a invins-o pe ACS Poli Timisoara, scor 2-0, in finala Cupei Ligii, obtinand astfel primul trofeu din ultimii cinci ani. Adam Nemec a fost omul meciului de pe Arena Nationala, slovacul reusind sa inscrie ambele goluri ale echipei pregatite de Cosmin Contra.

Dinamo castiga finala Cupei Ligii

Dinamo Bucuresti va alinia in finala Cupei Ligii la fotbal, sambata seara, cu ACS Poli Timisoara, pe Arena Nationala din Capitala, probabil cea mai.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )