Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dinamo Kiev - Juventus, scor 0-2, in Liga Campionilor, intr-un meci cu 15.000 de spectatori in tribune. Zenit - FC Bruges, scor 1-2, in alta partida

Adevărul Adevărul,
Dinamo Kiev - Juventus, scor 0-2, in Liga Campionilor, intr-un meci cu 15.000 de spectatori in tribune. Zenit - FC Bruges, scor 1-2, in alta partida

Dinamo Kiev, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a fost invinsa, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 0-0), de campioana Italiei, Juventus Torino, in primul meci din Grupa G a Ligii Campionilor, la care au avut acces 15. 000 de spectatori pe Stadionul Olimpic capacitate 70. continuă pe Adevărul

Ovidiu Hategan, delegat la partida Dinamo Kiev - Juventus

Arbitrul roman Ovidiu Hategan a fost delegat de UEFA la partida pe care Dinamo Kiev, formatia antren.

VIDEO Morata, dubla impotriva echipei lui Mircea Lucescu (Dinamo Kiev vs Juventus 0-2) Club Brugge, victorie obtinuta in prelungiri

Juventus a inceput cu dreptul noul sezon de Champions League. Echipa lui Andrea Pirlo a castigat, in deplasare, cu scorul de 2-0, partida disputata impotriva echipei Dinamo Kiev antrenata de Mircea Lucescu). Tot marti, Club Brugge s-a impus dupa un gol inscris in prelungiri 2-1), in fata echipei Zenit Sankt Petersburg.

Spectacolul incepe din nou in Liga Campionilor

Prima etapa a fazei grupelor din Liga Campionilor incepe cu doua zile de foc. Pe 20 octombrie sunt programate 8 meciuri. incepand cu 19:55, Zenit si Club Brugge disputa primul meci din grupa F pe stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg. De la aceeasi ora, Dinamo Kiev si Juventus joaca intaia confruntare din grupa G, o grupa a titanilor unde doar ungurii de la Ferencvaros fac nota discordanta. Pe 21 octombrie, alte 16 echipe pregatesc spectacol pe teren.

CSM Bucuresti castiga detasat in Liga Campionilor la revenirea Cristinei Neagu dupa coronavirus

Echipa CSM Bucuresti a obtinut un succes confortabil, duminica, in meciul disputat pe teren propriu in Liga Campionilor contra formatiei maghiare Ferencvaros Budapesta, scor 26-19.

Liga Campionilor: CSM Bucuresti, victorie cu FTC Budapesta - Cristina Neagu, sase goluri

CSM Bucuresti a castigat, scor 25-19, meciul disputat la Bucuresti contra formatiei FTC Budapesta, partida contand pentru etapa a cincea a Grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. Cristina Neagu a marcat de sase ori.

incepe Liga Campionilor. Vezi ce meciuri se joaca marti!

Liga Campionilor, editia 2020 2021, incepe in aceasta seara cu opt meciuri programate in jumatate .

Liga Campionilor (handbal f): SCM Ramnicu Valcea, invinsa categoric de Gyor, scor 38-31

SCM Ramnicu Valcea a fost invinsa fara drept de apel de formatia maghiara Gyori Audi ETO KC, cu 38-31 15-17), sambata seara, in deplasare, in Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

VIDEO Victoriile nu il salveaza pe Mircea Lucescu. Fanii lui Dinamo Kiev continua razboiul la adresa antrenorului

Rezultatele excelente obtinute de la preluarea echipei din Kiev nu il salveaza pe cel mai titrat tehnician roman de furia unei parti a fanilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )