Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dinamo a luat decizia! Cand si unde se joaca Dinamo - PSG, din optimile Ligii Campionilor la handbal masculin

Adevărul Adevărul,
Dinamo a luat decizia! Cand si unde se joaca Dinamo - PSG, din optimile Ligii Campionilor la handbal masculin

Clubul Dinamo a luat decizia de a juca in Sala Dinamo meciul tur PSG, din optimile Ligii Campionilor la handbal masculin. continuă pe Adevărul

Ungurii au luat decizia in privinta Romaniei. Cum vor sa continue programul de unificare a natiunii

Programul de unificare a natiunii fara modificarea granitelor Ungariei este, in continuare, scopul presedintelui Parlamentului Ungariei, Laszlo Kover, care vrea sa lege vietile comunitatilor rupte de ale noastre ca si cum am trai in interiorul unei singure granite. Este o declaratie facuta la un forum organizat de Parohia Reformata din Nagykanizsa. Remarca cel putin .

Ciocniri violente intre politia elena si migrantii sirieni care au plecat din Turcia. Posibilele motive pentru care Ankara a luat decizia deschiderii granitelor (VIDEO)

Fortele elene de ordine au tras, sambata, cu gaze lacrimogene asupra migrantilor adunati la granita din Turcia si Grecia si care cer sa fie lasati sa intre, relateaza Reuters. Actiunile fortelor de.

Detaliul care le-a scapat tuturor! Ce s-a vazut pe corpul lui George Burcea cand s-a mutat din casa Andreei Balan

Mesaje subliminale la finele mariajului dintre Burcea si Balan! George si-a luat azi toate bagajele din caminul conjugal si a facut un pas mai departe de ceea ce visa sa aiba alaturi de Andreea o familie fericita. Ce s-a putut observa in timp ce isi cara lucrurile? Ce s-a putut observa in timp ce .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2233 seconds )