Libnet.ro
UNICEF

05:45

Dinamo in optimile Cupei Romaniei dupa 3-0 cu Viitorul

Online Sport Online Sport,
Dinamo in optimile Cupei Romaniei dupa 3-0 cu Viitorul

Echipa Dinamo Bucuresti s-a calificat, sambata seara, intr-o maniera categorica in optimile de finala din Cupa Romaniei. continuă pe Online Sport

Chindia Targoviste s-a calificat in optimile Cupei Romaniei dupa ce a trecut, la 11 m., de Hermannstadt

Formatia Chindia Targoviste s-a calificat, vineri seara, pe teren propriu, in optimile de finala ale Cupei Romaniei, trecand in 16-imi de FC Hermannstadt, scor 5-3 in urma loviturilor de departajare.

Chindia, prima echipa calificata in optimile Cupei Romaniei

Echipa Chindia Targoviste s-a calificat, vineri seara, in optimile de finala in Cupa Romaniei, dupa ce a eliminat-o pe Hermannstadt in urma loviturilor de departajare, cu 4-2.

Calificare fara emotii pentru Universitatea Craiova in optimile Cupei Romaniei

Universitatea Craiova s-a impus de o maniera categorica pe teren propriu, ca echipa oaspete, in duelul cu Progresul Spartac, echipa din Liga 3.

Becali, incantat: FCSB merge in optimile Cupei Romaniei fara sa joace! Ce au patit adversarii

De cand patronul ei a iesit din viata publica, formatia bucuresteana traieste un sezon excelent: e lider in Liga I si tocmai a aflat ca a avansat in urmatoarea faza a competitiei KO dupa un rezultat decis la masa verde.

FCSB, calificare la masa verde in optimile Cupei Romaniei

Meciul dintre SCM Gloria Buzau si FCSB nu se va mai disputa din cauza numeroaselor cazuri de coronavirus existente in tabara echipei din Liga 2.

CSM Targoviste s-a calificat in optimile Cupei CEV la volei feminin

Echipa de volei feminin CSM Targoviste s-a calificat miercuri, pe teren propriu, in optimile de finala ale Cupei CEV, dupa ce a invins formatia ucraineana Prometey Kamianska, scor 3-0, si in mansa retur din 16-ile competitiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )