Libnet.ro
UNICEF

01:05

Direct la PSIHIATRIE! Un barbat care se plimba GOL PUSCA pe strazi, pentru ca asa l-a lasat Dumnezeu, saltat de politisti (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Direct la PSIHIATRIE! Un barbat care se plimba GOL PUSCA pe strazi, pentru ca asa l-a lasat Dumnezeu, saltat de politisti (FOTO, VIDEO)

Un barbat de 34 de ani s-a plimbat complet dezbracat pe strazile din Oradea. Acesta a intrat asa intr-un McDonald's din centrul orasului fara nicio jena. Mai multe persoane l-au filmat pe barbat. continuă pe B1

Aparitie surprinzatoare intr-un restaurant din Oradea. Era gol pusca, spre stupoarea angajatilor!

Aparitie surprinzatoare, joi seara, in Oradea. Un tanar in varsta de 34 de ania fost surprins in timp ce se plimba gol pusca pe strazile orasului. Filmarile, care au.

VIDEO Un barbat gol pusca s-a asezat linistit la coada intr-un McDonalds din Oradea. in prealabil, s-a plimbat dezbracat pe strazile din centru

Un barbat in varsta de 34 de ani a intrat gol pusca intr-un restaurant McDonalds din centrul Oradei si s-a plimbat dezbracat pe strazile orasului.

S-a plimbat gol pusca pe strazile din Oradea. Trecatorii s-au oprit si l-au filmat (VIDEO)

Un barbat de 34 de ani s-a plimbat complet dezbracat pe strazile din Oradea. Acesta a intrat asa intr-un McDonald's din centrul orasului fara nicio jena. Mai multe persoane l-au filmat pe barbat.

Politia din Finlanda a impuscat un barbat care a injunghiat mai multi oameni in orasul Turku

Politia din Finlanda a impuscat un barbat si vaneaza alti atacatori dupa ce mai multi oameni au fost injunghiati in centrul orasul Turku, potrivit publicatiei the Independent.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )