Libnet.ro
UNICEF

06:00

Directoarea unui liceu din Giurgiu, gasita incompatibila de ANI

România Liberă România Liberă,
Directoarea unui liceu din Giurgiu, gasita incompatibila de ANI

Directoarea Colegiul National Ion Maiorescu, din Giurgiu, Mirela Delea, a fost gasita incompatibila de Agentia Nationala de Integritate, intrucat a detinut in acelasi timp functia de director si functia de presedinte al Organizatiei Municipale de Femei a PSD Giurgiu, conform unui comunicat al institutiei. continuă pe România Liberă

Directoarea unei scoli din Galati, acuzata ca a agresat doi elevi

Directoarea unei scoli din judetul Galati este acuzata ca a agresat doi elevi, intrucat nu s-ar fi pregatit cum trebuie pentru ora de istorie la care fusese inspectie, informeaza Mediafax.

Viceprimarul din Targu Carbunesti, incompatibil. ANI il suspecteaza si de fals in declaratii

Viceprimarul orasului Targu Carbunesti, din judetul Olt, a fost gasit incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate, care a precizat ca exista si posibila savarsire a infractiunii de fals in declaratii in cazul lui Iuliu Calina, potrivit unui comunicat al institutiei.

O imagine cat o mie de cuvinte: Fotografia impresionanta a unui copil din Siria care credea ca va fi impuscat de obiectivul aparatului (FOTO)

Razboiul din Siria a intrat in al 5-lea an. Peste 200. 000 de persoane au fost ucise si aproape patru milioane de oameni au fugit din tara, arata ONU. Revolta a inceput in 2011 la jumatatea lunii martie, cu o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )