Libnet.ro
UNICEF

11:01

Director ANM: Nu putea fi emisa avertizare de cod rosu in Galati, aria fiind foarte restransa. A fost un fenomen extrem

Antena3 Antena3,
Director ANM: Nu putea fi emisa avertizare de cod rosu in Galati, aria fiind foarte restransa. A fost un fenomen extrem

Floriana Georgescu, director executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), a precizat, joi seara, la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, ca nu putea fi emisa avertizare de cod rosu pentru ploile care au. continuă pe Antena3

INUNDATII GALATI. ANM: Nu putea fi emisa avertizare de cod rosu in Galati.

Floriana Georgescu, director executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), a precizat, pentru Mediafax, ca nu putea fi emisa avertizare de cod rosu pentru ploile care au afectat miercuri zona din jurul orasului Tecuci, judetul Galati, deoarece aria vizata era foarte restransa. IMAGINI din INFERN: Cum arata Galatiul sub ape Georgescu a facut aceste precizari, in urma declaratiilor presedintelui Consiliului Judetean CJ) Galati, Nicolae Bacalbasa, care a spus ca se impunea .

INUNDATII GALATI. Numarul mortilor in urma viiturii a ajuns la noua.

Numarul persoanelor moarte in urma inundatiilor produse in judetul Galati a ajuns la noua, ultimul decedat fiind un barbat de 65 de ani, din localitatea Grivita, potrivit raportarii Prefecturii Galati, relateaza Mediafax. Citeste si INUNDATII GALATI. ANM: Nu putea fi emisa avertizare de cod rosu in Galati Noua persoane au decedat in urma inundatiilor produse in judetul Galati, potrivit unei raportari a Prefecturii Galati care vine la mai putin de o ora dupa ce vicepremierul Gabriel Oprea .

Avertizare COD GALBEN de PLOAIE si GRINDINA in judetele din Moldova.

Meteorologii vor emite o avertizare cod galben de ploaie si grindina pentru toate judetele din Moldova. In acest moment, in Moldova nu mai ploua, dar este posibil ca in aceasta dupa-amiaza sa ploua din nou. Pentru la noapte, aria precipitatiilor se va extinde. Vom emite o avertizare cod galben pentru toate judetele din Moldova. Apreciem ca cele mai multe precipitatii sunt asteptate in nordul Moldovei, dar nu excludem zona Galati, in special in zona Prutului. Perioada de instabilitate se va .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )