Libnet.ro
UNICEF

11:00

Director al APM Bihor, trimis in judecata de DNA pentru frauda cu fonduri europene

Antena3 Antena3,
Director al APM Bihor, trimis in judecata de DNA pentru frauda cu fonduri europene

Ovidiu Constantin Daescu, fost director executiv al Agentiei pentru Protectia Mediului Bihor, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru frauda cu fonduri. continuă pe Antena3

Fostul director al Agentiei de Mediu Bihor, trimis in judecata de DNA pentru fraudarea fondurilor europene

Procurorii DNA au trimis joi in instanta dosarul privind fraudele la programele cu fonduri europene ce au avut loc la Agentia pentru Protectia Mediului Bihor. Printre inculpati se numara si Ovidiu Constantin.

Medic cercetat de DNA pentru luare de mita

Un medic de la Spitalul Clinic de Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia este cercetat de DNA pentru luare de mita, dupa ce ar fi primit peste 100. 000 de lei de la reprezentantii unei firme cu care unitatea medicala a avut contract, pentru a intocmi referate de necesitate privind achizitia de produse necesare laboratorului de analize medicale.

Elena Postolache, medic la Spitalul Alexandru Obregia, urmarita penal de DNA pentru luare de mita in forma continuata

Elena Postolache, medic la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti, este urmarita penal de Directia Nationala Anticoruptie pentru luare de mita in forma continuata. Ea este acuzata de procurorii anticoruptie ca, in calitate de sefa a Laboratorului de analize medicale din cadrul spitalului, ar fi primit in trei transe, de la reprezentantii unei firme, suma totala de 102. 200 de lei, in contextul derularii unor contracte incheiate intre spital si respectiva societate comerciala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )