Libnet.ro
UNICEF

13:45

Director din cadrul BNR: O persoana care a luat un credit un milion de franci ca sa cumpere actiuni la Transelectrica, printre beneficiarii legii conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric

B1 B1,
Director din cadrul BNR: O persoana care a luat un credit un milion de franci ca sa cumpere actiuni la Transelectrica, printre beneficiarii legii conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric

Printre viitorii beneficiari ai legii conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric s-ar numara un debitor care a luat un credit de un milion de euro ca sa cumpere actiuni la Transelectrica. Cel. continuă pe B1

Printre clientii care beneficiaza de conversia francilor elventieni la un curs favorabil s-ar numara o persoana care a luat credit un milion de franci ca sa cumpere actiuni la Transelectrica - oficial BNR

Eugen Radulescu, seful Directiei stabilitate financiara din BNR, a lasat de inteles intr-un comentariu pe Facebook ca printre viitorii beneficiari ai legii conversiei creditelor in franci elvetieni se numara si un debitor care a luat un credit de un milion de euro ca sa cumpere actiuni la Transelectrica. Potrivit BNR, 40 de persoane au luat credite de peste un milion de franci elvetieni.

Omul de afaceri Nelu Iordache si 5 sefi din cadrul CNADNR Craiova, trimisi in judecata de DNA

Adrian Lumezeanu, director regional al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Doina Ilie, director economic in cadrul aceleiasi institutii, Mihaela Delia Nedelcu, sef Serviciu organizare si derulare achizitii, Ion Emil Pana, consilier juridic si Florina Iovan, persoana desemnata sa efectueze controlul financiar preventiv in cadrul Directiei, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, alaturi de omul de afaceri Nelu Iordache Romstrade si Blue Air), pentru complicitate la abuz in serviciu.

Situatie umilitoare pentru Romania: Invitati din cadrul Uniunii Europene veniti la Timisoara pentru o conferinta privind turismul si transportul nu au putut sa mearga la Cascada Bigar din cauza drumului (VIDEO)

Momente jenante pentru autoritati! Mai multi invitati din Parlamentul European la un eveniment organizat in Timisoara nu au putut fi dusi sa viziteze Cascada Bigar din cauza drumurilor proaste! Ironia face ca t.

Adam o cauta pe Eva, show-ul din Germania unde concurentii care traiesc dezbracati pe o insula incearca sa isi gaseasca perechea(FOTO)

Un show de televiziune neobisnuit este difuzat in Germania. in cadrul concursului denumit Adam o cauta pe Eva, participantii traiesc dezbracati pe o insula si isi pun in.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )