Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un director din Primaria Sectorului 2 nu poate justifica o avere de un milion de lei

România Liberă România Liberă,
Un director din Primaria Sectorului 2 nu poate justifica o avere de un milion de lei

Agentia Nationala de Integritate ANI) a stabilit ca Mariana Georgescu, director la Directia Calitate, Comunicare si Relatii Internationale din cadrul Primariei Sectorului 2, nu poate justifica o avere de peste un milion de lei, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

ANI: Un director din Primaria Sectorului 2 nu poate justifica o avere de 1.000.000 de lei

Agentia Nationala de Integritate ANI) a stabilit ca Mariana Georgescu, director la Directia Calitate, Comunicare si Relatii Internationale din PrimariaSectorului 2, nu poate justifica o avere de peste un.

Un director din Primaria Sectorului 2 nu poate justifica o avere de un milion de lei

Agentia Nationala de Integritate ANI) a stabilit ca Mariana Georgescu, director la Directia Calitate, Comunicare si Relatii Internationale din cadrul Primariei Sectorului 2, nu poate justifica o avere de peste un milion de lei, potrivit unui comunicat al ANI.

ANI: Un director din cadrul Primariei Sectorului 2 este cercetat pentru ca nu poate justifica o avere de un milion de lei

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti in vederea inceperii actiunii de control in cazul unui director din Primaria Sectorului 2, care nu poate justifica o avere de peste un milion de lei.

Un angajat al Primariei Sectorului 2 nu poate justifica peste 200 de mii de euro din avere

Agentia Nationala de Integritate a constat ca un angajat de la Primaria Sectorului 2 nu poate justifica o suma importanta din averea sa. Asadar, Mariana Georgescu, directorul Directiei Comunicare si RElatii Internationale de la Primaria Sectorului 2,.

Revista Presei: Proiectul de OUG privind votul romanilor din Diaspora; artificierul de la Colectiv, chemat la audieri; director de la Primaria Sectorului 2, cercetat de ANI

Proiectul de OUG privind votul romanilor din Diaspora a fost pus in dezbatere publica, artificierul de la Colectiv a fost chemat la audieri, iar un director din cadrul Primariei Sectorului 2 este cercetat penal acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile [].

Directorul Directiei Patrimoniu din Primaria Ploiesti, urmarit penal pentru luare de mita

Directorul Directiei Patrimoniu din Primaria Ploiesti, Florin Petrache, este urmarit penal de procurorii DNA Ploiesti pentru luare de mita, acesta fiind cercetat sub control judiciar, potrivit unui comunicat de presa al DNA, remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )