Libnet.ro
UNICEF

01:05

Director la stat, bonus de 216 salarii. Cine este tanarul sef de companie

Antena3 Antena3,
Director la stat, bonus de 216 salarii. Cine este tanarul sef de companie

Un tanar director la o companieNuclearelectrica cere ca la final de an sa i se acorde bonus 216 salarii. Cosmin Ghita a devenit sef de companie in guvernarea Mihai Tudose. Potrivit datelor. continuă pe Antena3

Nuclearelectrica este pe cale sa ii acorde directorului general un bonus de pana la 216 salarii, de 350.000 de euro

Actionarii companiei de stat Nuclearelectrica, ce administreaza centrala nucleara de la Cernavoda, au fost convocati pentru a stabili daca sunt de acord sa ii acorde directorului general bonusuri de pana la 216 salarii medii din sectorul energetic, adica in jur de 350. 000 de euro. Si el nu este singurul care ar putea primi bonusuri generoase.

Directorul Nuclearelectrica ar putea primi un bonus anual de pana la 216 salarii: Venitul sau ar putea ajunge la 350.000 de euro

Directorul Nuclearelectrica ar putea primi un bonus anual brut de 350. 000 de euro - echivalentul a 216 salarii, daca actionarii companiei vor vota, pe 29 iulie, in AGA, controlata de stat, o propunerea lansata in.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

Cine este Renate Weber, noul Avocat al Poporului

Renate Weber este noul Avocat Poporului, dupa ce a primit votul favorabil al Parlamentului pentru functia devenita vacanta dupa ce mandatul lui Victor Ciorbea a expirat. Renate Weber s-a nascut la data de 3 augu.

Cine este Mugur Isarescu. Lucruri mai putin stiute din tineretea guvernatorului BNR

Din 1990 si pana in prezent, Mugur Isarescu este de neclintit din functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Dupa 23 de ani, este cea mai longeviva persoana aflata intr-o inalta functie a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )