Libnet.ro
UNICEF

01:05

Director al unui spital din Constanta, acuzat de malpraxis: Medicul a uitat instrumentele intr-o pacienta (VIDEO)

B1 B1,
Director al unui spital din Constanta, acuzat de malpraxis: Medicul a uitat instrumentele intr-o pacienta (VIDEO)

Revolta la spitalul militar din Constanta. Medicii s-au saturat sa mai repare si sa mai ascunda greselile medicului Gheorghe Stefan care a pus viata unor pacienti in pericol din cauza ca a gresit niste in. continuă pe B1

Directorul medical al Spitalului Militari din Constanta a uitat doua foarfeci in burta unei paciente de 61 de ani din Constanta

Directorul medical al Spitalului Militar din Constanta, colonelul Gheorghe Stefan, a uitat doua foarfeci de 16 centimetri in burta unei paciente de 61 de ani. in 18 octombrie 2012, constanteasca s-a internat.

Directorul medical al Spitalului Militari din Constanta a uitat doua foarfeci in burta unei paciente de 61 de ani

Directorul medical al Spitalului Militar din Constanta, colonelul Gheorghe Stefan, a uitat doua foarfeci de 16 centimetri in burta unei paciente de 61 de ani. in 18 octombrie 2012, constanteasca s-a internat.

Ministrul Culturii a sesizat Comisia de disciplina n cazul directorului din minister acuzat de Tudor Giurgiu ca a cersit invitatii la Morometii 2

Ministerul Culturii anunta ca a sesizat Comisia de disciplina in cazul directorului din institutie acuzat de regizorul Tudor Giurgiu ca a cersit invitatii la premiera din Bucuresti a filmului Morometii 2.

Noi detalii despre barbatul gasit mort intr-un bazin din Constanta. Cine era de fapt victima

Cadavrul descoperit joi noaptea intr-un bazin de inot dezafectat din Constanta a fost identificat de catre politisti. Oamenii legii spun ca este vorba despre barbat de 51 de ani din Vaslui. Ionica T.

Cristiano Ronaldo, CADOU EMOTIONANT facut unui copil din Romania de ziua lui (FOTO)

Superstarul Cristiano Ronaldo i-a facut unui copil din Romania un cadou extraordinar. Luni dimineata, pe 5 noiembrie, ziua in care David Vissa a implinit 10 ani, fotbalistul lusitan i-a oferit pustiului roman.

Ce anunt a facut Reghecampf imediat ce Anamaria a ajuns de urgenta la spital! Din pacate, e adevarat!

Ce anunt a facut Reghecampf imediat ce Anamaria a ajuns de urgenta la spital! Sotiei lui i s-a facut rau pe strada si a fost nevoie de interventia medicilor. Citeste mai mult.

Imagini SOCANTE la un spital din Dolj! Politisti atacati si amenintati cu moartea de mai multi scandalagii (VIDEO)

Scandal monstru la Spitalul din Bailesti, dupa ce un scandalagiu a incercat sa isi faca singur dreptate in fata oamenilor legii. Batausul a rupt usile spitalului, a injurat si amenintat politistii,.

Razboi intre clanurile interlope: Nepoata unui lider din clanul Duduianu ar fi fost rapita pentru rascumparare

Probleme pentru clanul Duduianu! Nepoata unui important lider a disparut noaptea trecuta de la domiciliul din Ploiesti, unde locuia impreuna cu matusa ei. Apropiati ai familiei Duduianu spun ca fata a fost.

Egipt: Cel putin sapte crestini ucisi n urma unui atac din apropierea unei mnastiri, n Egipt / Atacul a fost revendicat de Statul Islamic

Un atacator a ucis vineri cel putin sapte crestini care se aflau intr-un autobuz din apropierea unei manastirii din Egipt, au anuntat autoritatile, acesta fiind cel mai grav asalt impotriva minoritatii crestine in mai mult un an, relateaza Reuters citat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )