Libnet.ro
UNICEF

20:30

Directoratul Securitate

Libnet Ro
Avertisment al Politiei Romane si al Asociatiei Romane a Bancilor

Avertisment al Politiei Romane si al Asociatiei Romane a Bancilor

Politia Romana, Directoratul National de Securitate Cibernetica si Asociatia Romana a Bancilor atrag atentia, prin intermediul proiectului national de constientizare Siguranta Online, cu privire la cresterea numarului fraudelor de tip spoofing. Prin aceasta metoda, infractorii se prezinta drept functionari bancari si utilizeaza in fals numere de telefon ale bancilor sau similare, folosind un discurs inedit, .

Avertisment: Numele BRD si CEC sunt folosite in campanii de apeluri false

Campaniile de apeluri false spoofed) continua, in ultimele zile fiind activa o campanie care se foloseste de numele BRD Groupe Societe Generale, respectiv CEC Bank, atentioneaza Directoratul National de Securitate Cibernetica.

Infractorii cibernetici abia va asteapta Avertisment pentru amatorii de cumparaturi online in perioada sarbatorilor Pascale

Autoritatile ii avertizeaza pe romanii aflati in febra cumparaturilor de sarbatori ca trebuie sa fie atenti sa nu cada in plasa infractorilor cibernetici care isi adapteaza scenariile la noul context, profitand de graba, neatentia si entuziasmul cumparatorilor. Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC a transmis o serie de recomandari celor care fac cumparaturi online.

Directoratul National de Securitate Cibernetica vine cu o atentionare pentru cei care fac cumparaturi online

Directoratul National de Securitate Cibernetica emite o avertizare importanta pentru toti cei care fac cumparaturi online, subliniind ca infractorii cibernetici sunt activi in special in perioadele de sarbatoare. Odata cu cresterea popularitatii cumparaturilor online, creste si riscul expunerii la diverse amenintari cibernetice. Infractorii profita de aceste momente pentru a profana datele personale si financiare ale .

Continua tentativa de frauda telefonica in care apelantii se dau angajati ai directoratului |Avertisment lansat de DNSC

Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC) atrage atentia asupra faptului ca tentativa de frauda in care apelantii se dau angajati ai Directoratului continua.

Ministrul Burduja propune un Centru de Operatiuni de Securitate in domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, doreste sa se infiinteze, in Romania, un Centru de Operatiuni de Securitate in domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat aceasta propunere dupa ce a asistat la un exercitiu de securitate cibernetica la care au participat specialisti din Ministerul Energiei, din compania Nuclearelectrica si din Directoratul National pentru Securitate Cibernetica DNSC). Vorbim .

O noua metoda de frauda face ravagii pe internet. Atentie la mesajele de la sef, avertizeaza DNSC

O noua amenintare cibernetica ii vizeaza pe anumiti angajati din companii, avertizeaza Directoratul National pentru Securitate Cibernetica, DNSC.

Cum recunosti un deepfake si eviti sa cazi victima fraudelor online. Sfaturile expertilor ca sa nu-ti dispara banii din cont

In era digitala actuala, unde tehnologia avanseaza cu pasi repezi, fenomenul Deepfake a devenit o preocupare majora atat pentru indivizi, cat si pentru organizatii. Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC) a luat masuri pentru a educa publicul cu privire la aceasta problema prin lansarea unui Ghid privind identificarea materialelor de tip Deepfake. Acest instrument vine .

Un ghid necesar pentru toti romanii inainte de alegeri. Cum identificam filmarile false

Directoratul National de Securitate Cibernetica a creat un ghid in care ofera utilizatorilor informatii despre cum sa se fereasca de Deepfake, manipularea digitala care utilizeaza tehnici avansate de inteligenta artificiala pentru a produce continut audio-video falsificat.

Ghid pentru deepfake facut de AI, insusit de DNSC. Explicatiile celor din institutia care coordoneaza domeniul securitatii cibernetice din Romania

Directoratul National pentru Securitate Cibernetica DNSC) a lansat ghidul care ar trebui sa ne invete cum sa ne protejam de deepfake-uri. Numai ca in loc de ghid ne-am trezit cu un text de sase pagini, culmea, generat chiar de catre aplicatiile de inteligenta artificiala.

Cum sa te aperi de pericolul Deepfake: Cati bani au pierdut o pensionara din Vaslui ori un director din Marea Britanie - Ghid DNSC

Atacatorii pot imita perfect vocea unei persoane dragi pentru a va pacali si a va fura banii prin intermediul tehnologiei Deepfake, atentioneaza luni Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC), care a lansat un ghid despre cum sa identifici si sa te aperi de acest fenomen. in acest an, o pensionara din Vaslui a pierdut 52. 000 de lei, iar in 2019, un Deepfake audio a fost folosit pentru a insela directorul general al unei companii din Marea Britanie cu 220. 000 de euro.

Cum putem identifica un deepfake si ce sa facem daca suntem victimele unei manipulari online, potrivit ghidului DNSC

Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC) a lansat luni Ghidul privind identificarea materialelor de tip Deepfake. in acest mod, DNSC incearca sa educe publicul pentru recunoasterea materialelor de tip deepfake, pentru a se putea proteja de efectul lor nociv. Cum sa recunosti un deepfake Ghdul ofera informatii detaliate despre ceea ce inseamna deepfake, procesul de realizare si cum poate fi identificat. Prin intelegerea acestor concepte, utilizatorii devin mai constienti de riscurile asociate si pot lua masuri adecvate pentru a se proteja. Ghidul prezinta elementele distinctive si caracteristicile comune ale fenomenului deepfake, ajutand utilizatorii sa recunoasca detaliile subtile care ar putea indica prezenta continutului falsificat, se arata intr-un comunicat DNSC.

Noua escrocherie care te lasa printr-un apel fara niciun ban in cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul National de Securitate Cibernetica avertizeaza ca escrocii au gasit o noua metoda prin care incearca sa le fure banii din conturi oamenilor neatenti. Este vorba de spoofing si inseamna mascarea identitatii.

Frauda in Romania, prin apeluri telefonice in numele DNSC! Romanii pot ramane fara bani daca raspund persoanei cu acest nume

Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC) atrage atentia asupra unei campanii de frauda prin apeluri telefonice realizate prin tehnici de spoofing in care se utilizeaza identitatea institutiei.

Cum poti fi furat de doua ori printr-o noua frauda: Falsi angajati ai DNSC suna oamenii sub pretextul ca-i ajuta sa-si recupereze banii pierduti

Atacatorii au gasit o metoda de a le fura de doua ori banii celor care nu sunt atenti cui dau datele personale. Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC) a avertizat joi asupra unui nou tip de atac, prin care persoane care pretind ca ar fi angajati ai DNSC suna de pe numere aparent valide sub pretextul ca ar vrea sa te ajute sa-ti recuperezi banii pierduti. in realitate, in spatele apelurilor, sunt atacatori care vor sa-ti fure alti bani.

DNSC avertizeaza in legatura unor noi fraude cu apeluri false folosind identitatea Directoratului

Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC) avertizeaza in legatura cu o campanie de frauda prin apeluri telefonice in care se utilizeaza identitatea Directoratului.

Cum functioneaza cea mai noua tentativa de frauda: Atacatorii se folosesc de aceasta imagine falsa

Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC) transmite o alerta asupra unor tentative de frauda comise in numele institutiei.

O noua tentativa de frauda circula pe Internet. Infractorii se folosesc de imaginea celui mai mare fast-food din lume. Ce reprezinta oferta speciala

O noua tentativa de frauda circula pe Internet. Oferta speciala ii poate lasa pe romani fara bani pe card. Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC) avertizeaza cu privire la o tentativa de frauda prin utilizarea imaginii celui mai cunoscut fast-food din lume, McDonalds. Imaginea McDonalds, utilizata intr-o tentativa de frauda pe Internet .

Tentativa de frauda prin folosirea imaginii celui mai cunoscut fast-food din lume. Oferta speciala care te lasa fara bani pe card

Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC) avertizeaza asupra unei tentative de frauda prin folosirea imaginii celui mai cunoscut lant de restaurante de tip fast-food din lume.

Directoratul National de Securitate Cibernetica avertizeaza asupra unei tentative de frauda prin folosirea imaginii McDonalds: Fiti atenti la campaniile promotionale false

Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC) avertizeaza asupra unei tentative de frauda prin folosirea imaginii McDonalds Romania.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.21 seconds )