Libnet.ro
UNICEF

13:30

Directorii din Marea Britanie, cel mai bine platiti din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorii din Marea Britanie, cel mai bine platiti din Europa

Cel mai bine platiti directori din Europa sunt cei din Marea Britanie, care primesc 2,7 milioane de lire sterline pe an, datorita planurilor generoase de stimulente care sunt din ce in ce mai criticate de actionari, informeaza publicatia britanica Financial Times FT), relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Avertisment pentru romanii din Marea Britanie! Ce a anuntat acum premierul Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson, a facut un anunt important care-i vizeaza si pe romanii din Marea Britanie. Boris Johnson a promis ca daca Partidul Conservator va castiga alegerile din data de 12 decembrie, nivelul imigratiei va fi redus semnificativ. Anuntul facut de Premierul britanic Boris Johnson. Ce se va intampla cu romanii din Marea Britanie? .

O catelusa din Marea Britanie a nascut 21 de pui pe cale naturala (FOTO)

O catelusa din Marea Britanie a nascut 21 de pui pe cale naturala. Mary Jane, o corcitura de Dog german si Bulldog american, ar fi trebuit sa nasca sase pui, dar, pe 20 noiembrie, a devenit mama pentru.

Votul de joi, 12 decembrie, din Marea Britanie, decide divortul de UE sau un nou referendum

Brexit sau un nou referendum? Odata cu votul din 12 decembrie in cadrul alegerilor anticipate britan.

Denisa Comanescu, director Humanitas Fiction, povesteste despre cel mai bine vndute carti din 2019 Pianistul, Brisbane si Doamna Pylinska si secretul lui Chopin

Denisa Comanescu, cel mai cunoscut editor de beletristica din Romania, ne povesteste despre cartile pe care le-a publicat in 2019. Cartea cel mai bine vanduta in 2019 a fost Tatuatorul de la Auschwitz, de Heather Morris, 31 de mii de exemplare. Pe locul al doilea este Zuleiha deschide ochii, de Guzel Iahina. La Targul de carte, trei carti care au ca tema muzica, au fost cele preferate de cititori. Cumpara carti de pe Giftbooks. ro cu autograful autorilor.

Rata somajului din SUA - la cel mai redus nivel din ultimii 50 de ani

Economia americana a creat un numar semnificativ de noi locuri de munca in noiembrie 2019, iar rata somajului a coborat la cel mai redus nivel inregistrat in ultimii 50 de ani, transmit AP si Reuters, citate de Agerpres.

Boris Johnson vrea sa limiteze numarul de imigranti slab calificati care ajung in Marea Britanie

Prim-ministrul Boris Johnson a promis un nivel mai mic al imigratiei daca va castiga alegerile care vor avea loc joi, dar a precizat ca nu este ostil fata de strainii care lucreaza si traiesc in Marea Britanie.

Un miliardar rus, ucis in plina strada, in Marea Britanie, in timp ce isi plimba cainele

Un miliardar rus in varsta de 49 de ani a fost ucis intr-un accident rutier, in timp ce isi plimba cainele, in Marea Britanie, au confirmat autoritatile, transmite CNN, citat de Mediafax.

Un mini-Trump gonflabil, lansat in spatiu cu un balon, in semn de protest fata de vizita sa in Marea Britanie VIDEO

Vizita lui Donald Trump in Marea Britanie cu ocazia summitului NATO a fost marcata si de un protest inedit al contestatarilor sai.

Un adolescent din Marea Britanie a murit dupa ce si-a intors capul prea rapid

Un adolescent fara probleme de sanatate a murit in urma unui accident vascular cerebral, dupa ce s-a prabusit acasa, in bucatarie, in timp ce pregatea niste ceai pentru familia sa, relateaza The Independent.

La mai bine de 4 ani de la tragedia din Colectiv este asteptata o prima sentinta a instantei Decizia va fi pronuntata luni de Tribunalul Bucuresti

La mai bine de patru ani de la incendiul din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv, care a ucis 64 de oameni si a mutilat alti aproximativ 150, magistratii Tribunalului Bucuresti ar urma sa pronunte luni o prima sentinta. in acest dosar - blocat 2 ani pe chestiuni de procedura - au fost trimise in judecata 13 persoane: fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, patronii clubului Colectiv, angajati ai ISU si reprezentanti ai firmei de artificii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )