Libnet.ro
UNICEF

09:45

Directorul adjunct APIA, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta.

România Liberă România Liberă,
Directorul adjunct APIA, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta.

Directorul general adjunct al Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Aurel Pana, a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, pentru savarsirea infractiunilor luare de mita si trafic de influenta. De asemenea, DNA a dispus trimiterea in judecata si a directorului SC Evalserv Standard SRL, Mugur George Voinea, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si complicitate la luare de mita. In perioada mai august 2013, inculpatul . continuă pe România Liberă

Director general adjunct al APIA, trimis in judecata pentru luare de mita

Aurel Pana, directorul general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzat de procurori de luare de mita si trafic de influenta.

Dosarul APIA: Aurel Pana si Mugur George Voinea, trimisi in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Procurorii DNA anunta vineri ca au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor Aurel Pana director general adjunct Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) pentru savarsirea.

Seful Parchetului Gheorgheni, retinut pentru luare de mita. ...

Parchetului Gheorgheni a fost retinut pentru luare de mita. Spaga consta in vitei, spun surse judiciare. Este vorba despre Majeczki Izabela, care a fost ridicata de ieri, de procurorii DNA. Femeia este acuzata de luare de mita. Din Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori au rezultat urmatoarele: In cursul anului 2011, inculpata MAJECZKI IZABELLA, in calitatea mentionata, a pretins si a primit, prin intermediar, de la doua persoane cercetate intr-un dosar .

Procuroarea Majeczki Izabella, de la Parchetul din Gheorgheni, retinuta pentru luare de mita

Prim-procurorul Majeczki Izabella, de laParchetul din Gheorgheni, Harghita, a fost retinut vineri pentru luare de mita. CSM a avizat efectuarea perchezitiilor, avand in vedere ca procurorul in cauza.

Seful Parchetului Gheorgheni, retinut pentru luare de mita.

Parchetului Gheorgheni a fost retinut pentru luare de mita. Spaga consta in vitei.

Prim-procurorul Parchetului Gheorgheni, retinut pentru luare de mita

Sefa Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, din Harghita, a fost retinuta pentru luare de mita. Prim-procuroarea a primit bani si diverse bunuri pentru a solutiona dosare in favoarea unor inculpati.

Adjunctul sefului IPJ Bihor, retinut pentru luare de mita

Adjunctul sefului Politiei Judetene Bihor, Ioan Brandas, a fost retinut, miercuri, pe 24 de ore, pentru luare de mita. Acesta va urma sa fie prezentat Curtii de Apel Oradea cu propunere de arestare preventiva.

Profesorul care a organizat tabara de la Busteni in care a murit o olimpica, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Profesorul care a organizat tabara de la Busteni in care a murit o olimpica, trimis in judecata pentru ucidere din culpa.

DNA: Doi inspectori de transporturi rutiere, retinuti pentru luare de mita si trafic de ...

Doi inspectori care isi desfasoara activitatea in cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier au fost retinuti, joi, pentru 24 de ore si vor fi propusi la Tribunalul Bucuresti pentru arestare preventiva pentru 29 de zile. Inspectorul sef judetean Dolj Sorinel Besteliu si inspectorul de trafic Marius Sirbu sunt cercetati de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru infractiuni de luare de mita si trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA. Din ordonantele .

Comandantul Detasamentului de Pompieri Curtea de Arges, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Nicolae Pioarca, Comandantul Detasamentului de Pompieri Curtea de Arges a fost trimis in judecata. Procurorii militari din cadrul DNA il acuza pe acesta de abuz in serviciu dupa ce a folosit masinile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )