Libnet.ro
UNICEF

00:07

Directorul Aeroporturi Bucuresti a fost revocat din functie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Directorul Aeroporturi Bucuresti a fost revocat din functie

Sorinel Ciobanu, directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), controlata de Ministerul Transporturilor si care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a fost revocat din functie de catre consiliul de administratie. continuă pe Wall-Street Ro

Directorul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti a fost revocat din functie: Consiliul de administratie a constatat ca nu a fost realizat planul de investitii

Directorul Companiei de Aeroporturi, Sorinel Ciobanu, a fost schimbat din functie, informeaza B1 TV. Consiliul de administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti a decis rezilierea contractului de.

A fost revocat din functie directorul Aeroporturi Bucuresti

Sorinel Ciobanu, directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), a fost revocat din functie de catre Consiliul de Administratie al companiei, dupa ce s-a constatat nerealizarea planului de investitii.

Seful Aeroporturi Bucuresti revocat din functie

Sorinel Ciobanu a fost revocat, vineri, din functia de director general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB) dupa ce Consiliul de Administratie al companiei a constatat nerealizarea planului de investitii, informeaza CNAB, preluat de Agerpres.

Seful Aeroporturi Bucuresti a fost revocat din functie

Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB) a decis revocarea lui Sorinel Ciobanu din functia de director general al companiei, ca urmare a nerealizarii planului de.

Sorinel Ciobanu, revocat din functia de director general al CN Aeroporturi Bucuresti

Sorinel Ciobanu a fost revocat, astazi, din functia de director general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), dupa ce Consiliul de Administratie al companiei a constatat nerealizarea planului de investitii.

Un secretar general adjunct al Guvernului, eliberat din functie

Liviu-Robert Neagu a fost eliberat din functia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a premierului Dacian Ciolos.

Un fost anchetator din Republica Moldova a trimis o scrisoare liderilor europeni in care descrie cum a fost devalizata Banca de Economii

O scrisoare semnata de fostul sef-adjunct al Departamentului spalarii banilor din cadrul Centrului National Anticoruptie al Republicii Moldova, Mihail Gofman, in care este descris modul cum a fost Banca de Economii a Moldovei, a fost publicata vineri de Agora. md.

Meciurile de la Wimbledon au fost suspendate din cauza ploii

Meciurile ramase de disputat miercuri la turneul de tenis pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, au fost suspendate definitiv din cauza ploii.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )