Libnet.ro
UNICEF

07:45

Directorul ANM, despre furtuna anuntata in Bucuresti: E foarte putin probabil sa se repete episodul de la Timisoara

Adevărul Adevărul,
Directorul ANM, despre furtuna anuntata in Bucuresti: E foarte putin probabil sa se repete episodul de la Timisoara

Directorul ANM, Florinela Georgescu, tempereaza spaima de vijelie a bucurestenilor, apreciind ca, miercuri seara, este de astept o furtuna de vara, cu ploi torentiale si fulgere. Georgescu spune ca este putin probabil, in opinia specialistilor, sa se repete episodul Timisoara. continuă pe Adevărul

Ce spune directorul ANM despre furtuna anuntata in Bucuresti

Directorul ANM, Florinela Georgescu, tempereaza spaima de vijelie a bucurestenilor, apreciind ca, miercuri seara, este de astept o furtuna de vara, cu ploi torentiale si fulgere. Vantul nu va bat.

EXCLUSIV. Explicatiile directorului ANM despre furtuna produsa in vestul Romaniei: in mai putin de jumatate de ora, temperatura a scazut de la 32 grade la 16

Elena Mateescu, director executiv ANM, a vorbit luni la Antena 3 despre fenomenul care a provocat furtuna din vestul tarii. Meteorologul sustine ca temperatura a scazut rapid, viteaza de deplasare a norilor.

Pe Facebook si WhatsApp circula dezinformari despre furtuna din Bucuresti

Televizoarele vuiesc despre furtuna din Bucuresti, care se apropie cu pasi repezi, dar au inceput sa apara si mesaje de dezinformare. inca de dimineata, la stiri ai vazut, cel mai probabil, materiale cu privire la o furtuna din Bucuresti, care ar putea fi la fel de puternica precum cea care a lovit vestul tarii in [].

Directorul ANM: e foarte putin probabil sa se repete episodul de la Timisoara

Directorul ANM, Florinela Georgescu, tempereaza spaima de vijelie a bucurestenilor, apreciind ca, miercuri seara, este de astept o furtuna de vara, cu ploi torentiale si fulgere. Georgescu spune ca este putin probabil, in opinia specialistilor, sa se repete episodul Timisoara.

Un mesaj fals despre furtuna din aceasta seara se propaga pe retelele de socializare. Firea ameninta: O sa fac plangere penala

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat intr-o conferinta de presa ca va face plangere penala impotriva celor care au raspandit mesajele false despre furtuna care se anunta in aceasta seara in Bucuresti. Am dispus si un audit informatic pentru a descoperi sursa, sa vedem cine a generat aceste mesaje care induc panica in randul bucurestenilor, a declarat edilul.

Cod Galben de furtuna in Bucuresti! ANM anunta momentul critic, miercuri dupa ora 20.00

Cod galben de furtuna in Bucuresti. Primaria Capitalei a anuntat inchiderea scolilo in aceasta dupa-amiaza, incepand cu ora 17. ANM a emis o informare de vijelii si ploi pentru intreaga tara, iar pentru Bucuresti a anuntat ca intervalul critic va fi.

Pe cine invinovateste Gabriela Firea dupa haosul provocat de avertizarea de furtuna din Bucuresti

Primarul General al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a discutat, la postul de televiziune Antena 3, despre modul in care au actionat autoritatile pentru a preveni populatia cu privire la furtuna de miercuri seara, subliniind ca e de preferat o aglomeratie in trafic, decat pierderea de vieti omenesti.

Singura aplicatie oficiala pentru situatii de urgenta s-a BLOCAT: Prea multe persoane vor sa afle informatii despre furtuna (FOTO)

Singura aplicatie oficiala prin care romanii pot fi avertizati cu privire la situatiile de urgenta s-a blocat, miercuri, cand in toata tara sunt asteptat furtuni puternice. Motivul: foarte.

Directorul ANM face un AVERTISMENT SUMBRU. Romania ar putea fi lovita de noi furtuni devastatoare

Directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie,Florinela Georgescu, a prezentat in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, cum va fi vremea in urmatoare perioada.

Directorul ANM face previziuni sumbre. Nu este exclus sa avem din nou furtuni devastatoare

Directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie,Florinela Georgescu, a prezentat in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, cum va fi vremea in urmatoare perioada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )