Libnet.ro
UNICEF

19:00

Directorul Charlie Hebdo, Charb si designerii Cabu, Tignous si Wolinski au fost ucisi in atacul de la Paris

B1 B1,
Directorul Charlie Hebdo, Charb si designerii Cabu, Tignous si Wolinski au fost ucisi in atacul de la Paris

Directorul publicatiei franceze Charlie Hebdo, Charb foto stanga), precum si designerii Cabu, Tignous si Wolinski au fost ucisi, miercuri, in atacul de la Paris, au anuntat surse judiciare citate de Le. continuă pe B1

Directorul Charlie Hebdo, Charb, alaturi de caricaturistii Cabu, Tignous si Wolinski au fost ucisi in atacul de la Paris

Directorul publicatiei franceze Charlie Hebdo, Charb foto stanga), precum si caricaturistii Cabu, Tignous si Wolinski au fost ucisi, miercuri, in atacul de la Paris, au anuntat surse judiciare citate de Le.

SURSE: Directorul Charlie Hebdo, pe lista celor mai vanate persoane de Al-Qaida

Potrivit presei franceze, Stephane Charbonnier se afla pe lista din 2013 a celor mai vanate persoane moarte sau in viata pentru crime impotriva islamului, potrivit unui articol publicat de Inspire, revista de propaganda terorista a Al-Qaida. Charb a fost una dintre cele peste 12 victime ale atacului terorist produs miercuri la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo.

Directorul Charlie Hebdo: Prefer sa mor decat sa traiesc in genunchi

Poate fi un pic pompos ceea ce spun, dar prefer sa mor decat sa traiesc in genunchi. Asa spunea Stephane Charbonnier, poreclit Charb, caricaturist si director al publicatiei de satira Charlie Hebdo, intr-un interviu acordat in septembrie.

Charb, directorul saptamanalului Charlie Hebdo, ucis miercuri in atacul terorist din Paris: Prefer sa mor in picioare decat sa traiesc in genunchi

Este poate putin pompos ce o sa va spun, dar prefer sa mor in picioare decat sa traiesc in genunchi, declara, in urma cu doi ani, Stephane Charbonnier, alias Charb, caricaturist si director al Charlie Hebdo, ucis miercuri in atentatul terorist asupra saptamanalului de satira.

Premonitia directorului de la Charlie Hebdo, ucis in atentat: Ultimul sau desen caricaturiza un atentat terorist iminent

Celebrul desenator Stephane Charbonnier, cunoscut drept Charb, directorul saptamanalului Charlie Hebdo, a realizat o caricatura, in ultimul numar al publicatiei, care se referea la un posibil atentat terorist comis pana la sfarsitul lunii. Potrivit Le Monde, Charb este unul dintre cei 12 morti din atacul de miercuri.

Le Monde: 4 caricaturisti celebri, ucisi in atentatul de la Charlie Hebdo. Stephane Charbonnier (Charb), printre victime

Celebrul caricaturist al publicatiei satirice Charlie Hebdo, redactorul sef Stephane Charbonnier, cunoscut si sub numele de Charb, se afla printre victimele atentatului de miercuri de la sediul publicatiei din.

UPDATE. Franta: Marsuri de solidaritate cu redactia Charlie Hebdo

Peste 5. 000 de persoane s-au adunat la un mars organizat la Paris in semn de solidaritate cu victimele redactiei Charlie Hebdo, anunta surse din cadrul politiei citate de AFP. Pe pancartele participantilor se putea citi Eu sunt Charlie si Charb a murit liber.

Premonitie a directorului de la Charlie Hebdo, in ultimul desen publicat inainte de a fi ucis: inca nu au fost atentate in Franta, asteptati pana in ianuarie (FOTO)

Celebrul caricaturist Stephane Charbonnier, zis Charb, si director al ziarului Charlie Hebdo, a realizat un desen satiric, in ultimul numar al publicatiei, care preconiza un atac terorist pana la sfarsitul.

VIDEO Cel mai grav atentat terorist din Franta: Cel putin 12 morti si 11 raniti in redactia ziarului francez Charlie Hebdo, care l-a ironizat pe profetul Mahomed. Atacatorii s-au revendicat din Al Qaida si au strigat Allah akbar!,L-am razbunat pe profetu

Un atentat terorist a avut loc miercuri dimineata la sediul saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo, cunoscut pentru publicarea unor caricaturi ale profetului Mahomed. Bilantul se ridica la 12 morti. Atacatorii au fost doi barbati cu cagule negre, care au ucis doi politisti si zece membri ai redactiei, printre care directorul si unul din actionarii ziarului. Atentatorii, care vorbeau franceza fara accent, sunt cautati de autoritati, in timp ce nivelul de alerta in zona Parisului a fost ridicat. De semnalat faptul ca la ora 12. 28, redactia Charlie Hebdo publica, pe contul de Twitter, un desen care il infatiseaza pe Al Baghdadi, liderul gruparii Statului Islamic, peste care apare textul: Urari si lui Al Baghdadi. 35 Cel mai tanar dintre cei trei suspecti, Hamyd Mourad 18 ani), s-a predat politiei, anunta AFP citand surse concordante.

Jurnalist francez: Seful publicatiei Charlie Hebdo era sub protectia Politiei, dar teroristii au mers la tinta azi

Directorul publicatiei franceze Charlie Hebdo se afla sub protectia politiei, iar teroristii care au atacat astazi sediul redactiei au mers la tinta,a spus jurnalistul francez Mathew Sarfati, miercuri, in .

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )