Libnet.ro
UNICEF

16:30

Directorul CIA s-a intalnit cu Kim Jong Un saptamana trecuta. Anuntul facut de Donald Trump

Antena3 Antena3,
Directorul CIA s-a intalnit cu Kim Jong Un saptamana trecuta. Anuntul facut de Donald Trump

Donald Trump a anuntat miercuri ca Mike Pompeo, directorul CIA si viitorul secretar de Stat american, s-a intalnit saptamana trecuta cu liderul nord-coreean Kim Jong Un. Locatarul Casei Albe a confirmat. continuă pe Antena3

Summitul SUA-Coreea de Nord: Mike Pompeo, directorul CIA, a avut o ntlnire cu Kim Jong-un n Coreea de Nord n timpul Pastelui

Mike Pompeo, directorul CIA, a avut o intalnire cu Kim Jong-un in Coreea de Nord in timpul Pastelui, potrivit rapoartelor americane, informeazaThe Guardian. Cei doi au discutat despre summitul dintre SUA si Coreea de Nord, care ar putea avea loc la inceputul lunii iunie.

Summitul SUA-Coreea de Nord: Mike Pompeo, directorul CIA, a avut o ntlnire cu Kim Jong-un n Coreea de Nord, n timpul Pastelui

Mike Pompeo, directorul CIA, a avut o intalnire cu Kim Jong-un in Coreea de Nord, in timpul Pastelui, potrivit rapoartelor americane, informeazaThe Guardian. Cei doi au discutat despre summitul dintre SUA si Coreea de Nord, care ar putea avea loc la inceputul lunii iunie.

Seful CIA s-a intalnit, in secret, cu Kim Jong-un in Coreea de Nord (surse)

Presa americana vorbeste despre o intalnire secreta intre directorul CIA, Mike Pompeo, si liderul de la Phenian, Kim Jong-un. Potrivit Washington Post, intalnirea a avut loc in urma cu cateva saptamani,.

Mike Pompeo, director CIA si secretar de stat desemnat, pregateste intalnirea Trump-Kim Jong-un

Directorul CIA si secretarul de stat desemnat, Mike Pompeo, a facut recent o vizita neanuntata in Coreea de Nord, pentru a se intalni cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un, relateaza mediile americane. Vizita ar face parte din pregatirile catre un summit Trump-Kim, pe a carui agenda se va afla programul nuclear nord-coreean.

Directorul CIA ar fi avut o intrevedere secreta cu presedintele Coreei de Nord

In asteptarea unei intalniri dintre Donald Trump si Kim Jong-un, care va avea loc cel mai probabil in iunie, liderul regimului de la Phenian a primit in vizita una dintre cele mai importante personalitati ale administratiei americane: directorul CIA, Mike Pompeo, unul dintre oamenii cei mai de incredere ai presedintelui american si, daca va fi confirmat de Congres, noul secretar de Stat al SUA, informeaza Reuters.

Rusii incep sa-si schimbe tonul fata de Kim Jong-un: Nu trebuie sa-si asigure securitatea in detrimentul vecinilor

Rusia incepe sa-si schimbe atitudinea fata de Coreea de Nord pe fondul pregatirii intalnirii intre dictatorul Kim Jong-un si presedintele american Donald Trump.

Donald Trump, anunt important legat de intalnirea cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca e posibil ca intalnirea cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un, sa nu mai aiba loc. Cu ocazia primirii premierului japonez Shinzo Abe la Mar-a-Lago, in.

VIDEO De ce cer ungurii renumararea voturilor. Ce nereguli reclama opozitia dupa alegerile de saptamana trecuta

Peste o suta de mii de oameni au protestat, sambata, la Budapesta, pentru a contesta rezultatul alegerilor de duminica trecuta. Ungurii au cerut renumararea voturilor, dupa ce premierul Viktor Orban si partidul sau au castigat alegerile cu o majoritate de aprope 49%.

De ce cer ungurii renumararea voturilor. Ce nereguli reclama opozitia dupa alegerile de saptamana trecuta VIDEO

Peste o suta de mii de oameni au protestat, sambata, la Budapesta, pentru a contesta rezultatul alegerilor de duminica trecuta. Ungurii au cerut renumararea voturilor, dupa ce premierul Viktor Orban si partidul sau au castigat alegerile cu o majoritate de aprope 49%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )