Libnet.ro
UNICEF

16:15

Directorul Crucii Rosii Neamt, diagnosticat cu coronavirus, a murit

Adevărul Adevărul,
Directorul Crucii Rosii Neamt, diagnosticat cu coronavirus, a murit

Directorul filialei Neamt a Crucii Rosii, Florin Piclea, diagnosticat cu coronavirus in urma cu trei saptamani, a murit, duminica. Piclea, in varsta de 64 de ani, a condus timp de 18 ani Crucea Rosie Neamt. continuă pe Adevărul

Seful Crucii Rosii Neamt, diagnosticat cu COVID-19, a murit

Directorul filialei Neamt a Crucii Rosii, Florin Piclea, care a fost diagnosticat cu COVID-19 si diabet in urma cu trei saptamani, cand a fost internat la Spitalul Judetean Neamt, a murit, a anuntat duminica directorul Crucii Rosii Romane.

Canotorii romani au organizat licitatie caritabila pe Facebook pentru lupta contra COVID-19. Banii au fost donati in contul Crucii Rosii Suceava

Sportivii din Lotul National de Canotaj al Romaniei si-au unit fortele si au organizat o licitatie caritabila online, pe pagina oficiala de Facebook a Federatiei Romane de Canotaj. Au strans 2. 635 de lei, iar toti banii vor fi donati catre Crucea Rosie Suceava, in lupta contra COVID-19.

Directorul filialei Neamt a Crucii Rosii, diagnosticat cu Covid-19, a murit

Directorul filialei Neamt a Crucii Rosii, Florin Piclea, care a fost diagnosticat cu Covid-19 si diabet in urma cu trei saptamani, cand a fost internat la Spitalul Judetean Neamt, a murit, a anuntat duminica directorul Crucii Rosii Romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )