Libnet.ro
UNICEF

19:30

Directorul Filarmonicii din Satu Mare a cantat la Securitate. Presedintele Basescu i-a oferit, in 2011, Meritul Cultural in Grad de Cavaler

Adevărul Adevărul,
Directorul Filarmonicii din Satu Mare a cantat la Securitate. Presedintele Basescu i-a oferit, in 2011, Meritul Cultural in Grad de Cavaler

Directorul Filarmonicii Dinu Lipatti, Rudolf Fatyol, a pierdut procesul si a fost declarat colaborator al Securitatii. Sentinta inaltei Curti de Casatie si Justitie data marti, 31 martie, este irevocabila. continuă pe Adevărul

Tragedie intr-o familie din Satu Mare. O femeie a murit dupa ce o bucata dintr-un flex i-a sectionat gatul

Un accident ciudat a provocat o tragedie intr-o familie din Satu Mare. Un barbat si-a omorat din greseala sotia, chiar sub privirile fiicei lor. Omul lucra cu un flex in curte, iar piatra aparatului s-a spart.

Cetateni maghiari prinsi cu 500 grame de canabis pe care doreau sa le plaseze in Satu Mare

Traficanti de droguri din Ungaria, care alimentau piata din Satu Mare cu cannabis, au fost prinsi, in flagarant, miercuri, de procurorii DIICOT si politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Satu-Mare.

Satu Mare. Accident rutier cu trei raniti grav

Un barbat se zbate intre viata si moarte, iar alti doi sunt grav raniti dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe o sosea din Satu Mare. Barbatul de la volan a pierdut controlul, a iesit de pe.

Situatie exploziva la CSM Satu Mare. Clubul satmarean a inregistrat printre cele mai slabe rezultate din ultimii ani

Situatie este exploziva la CSM Satu Mare dupa ce intr-o conferinta de presa presedintele clubului, Valeriu Neagu, a anuntat ca cei trei antrenori ai sectiei de baschet Iulian Sin, Adriana Pricop si Lavinia Nastrut au fost demisi dupa ce echipa era la un pas de a retrograda. O alta mare contraperformanta a clubului a fost retrogradarea echipei de volei feminin din A1, la chiar prima ei prezenta in elita voleiului de la noi.

ISU Satu Mare: Admitere in invatamantul militar 2015

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta SOMES al judetului Satu Mare, cu sediul in Municipiul Satu Mare, str. Fabricii nr. 35, recruteaza candidati pentru concursurile de admitere sesiunea 2015 - in institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne si Ministerului Apararii Nationale pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si unitatilor subordonate.

Accident grav la Padurea Noroieni, soldat cu trei victime

Trei persoane din Satu Mare se afla in stare foarte grava la Spitalul Judetean in urma unui accident rutier care a avut loc sambata noaptea in apropierea padurii Noroieni.

O femeie din Baia Mare a fost gasita spanzurata / Presa locala vorbeste despre datorii la banci si un control al ANAF, Fiscul neaga si acuza comportamentul mass-mediei care se foloseste de dramele unor persoane

O femeie din Baia Mare a fost gasita spanzurata miercuri intr-o boxa a unui complex comercial din Baia Mare. Presa locala si o parte a presei centrale speculeaza ca femeia in varsta de 42 de ani s-ar fi sinucis din cauza datoriilor mari pe care le avea la banci dar si a unui control al ANAF, in timp ce Fiscul dezminte informatia si arata cu degetul spre presa.

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a spanzurat, dupa controalele agentilor fiscali. ANAF sustine ca nu a efectuat niciun control la acea firma

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis, dupa ce a fost amendata de inspectori de la ANAF cu o amenda de 10. 000 lei, informeaza B1 Tv.

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a spanzurat, dupa controalele ANAF

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis, dupa ce a fost amendata de inspectori de la ANAF cu o amenda de 10. 000 lei, informeaza B1 Tv.

O femeie de afaceri din Baia Mare s-ar fi sinucis dupa un control al Fiscului. ANAF: Nu a fost facut niciun control la firma respectiva

45 ANAFreactioneaza dupa informatiile conform carora o femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis dupa un control al Fiscului. Instituitia transmite, printr-un comunicat, ca nu a facut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )