Libnet.ro
UNICEF

17:30

Directorul FMI, Christine Lagarde, va veni in vizita in Romania. Va discuta despre cresterea economica in regiune

Antena3 Antena3,
Directorul FMI, Christine Lagarde, va veni in vizita in Romania. Va discuta despre cresterea economica in regiune

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, va veni in vizita in Romania in perioada 15-16 iulie . Lagarde va sustine la Bucuresti un discurs despre identificarea unor metode noi de crestere economica in. continuă pe Antena3

Directorul FMI, Christine Lagarde, se va afla in Romania pe 15 si 16 iulie

Fondul Monetar International a anuntat, marti, vizita oficiala inRomania a directorului general al Fondului,Christine Lagarde, in perioada 15-16. La Bucuresti, Lagarde va sustine un discurs despre.

Vizita sefei FMI Christine Lagarde in Romania, pe 15 si 16 iulie

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, se va afla in vizita in Romania pe 15 si 16 iulie, se arata intr-un comunicat de marti al institutiei financiare internationale.

Vizita sefei FMI Christine Lagarde in Romania, pe 15-16 iulie

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, se va afla in vizita in Romania pe 15 si 16 iulie, informeaza marti un comunicat al institutiei financiare internationale.

FMI anunta cand vine Christine Lagarde la Bucuresti: discursul sau va fi despre noile paradigme de crestere

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, se va afla in vizita in Romania in perioada 15-16 iulie, urmand sa sustina la Bucuresti un discurs despre identificarea unei noi paradigme de crestere economica.

Lagarde va vizita tara noastra pe 15 si 16 iulie

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, se va afla in vizita in tara noastra pe 15 si 16 iulie, se arata intr-un comunicat al institutiei financiare internationale, potrivit HotNews. ro.

Christine Lagarde vine la Bucuresti, in perioada 15-16 iulie

Directorul general al Fondului Monetar International FMI) Christine Lagarde se va afla in Bucuresti in perioada 15-16 iulie, urmand sa sustina un discurs despre identificarea unei noi paradigme de crestere economica in regiune, a anuntat, ieri, Fondul, citat de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )