Libnet.ro
UNICEF

21:00

Directorul general adjunct al APIA, urmarit penal pentru luare de mita si trafic de influenta

Antena3 Antena3,
Directorul general adjunct al APIA, urmarit penal pentru luare de mita si trafic de influenta

Directorul general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Aurel Pana, este urmarit penal de procurorii anticoruptie, intr-un dosar de luare de mita si trafic de influenta. continuă pe Antena3

Directorul general adjunct al APIA si un membru PC, urmariti penal intr-un dosar de luare ...

Directorul general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Aurel Pana, si Mugur George Voinea, membru PC si director al unei firme, sunt urmariti penal de procurorii anticoruptie, intr-un dosar de luare de mita si trafic de influenta, informeazxa Mediafax. Redam comunicatul integral al DNA: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de urmatoarele persoane: - PANA AUREL, director general adjunct al Agentiei de Plati .

Directorul general adjunct al APIA si un membru PC, urmariti penal intr-un dosar de luare de mita

Directorul general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Aurel Pana, si Mugur George Voinea, membru PC si director al unei firme, sunt urmariti penal de procurorii.

DNA: Directorul adjunct al APIA, urmarit penal.

Directorul adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Aurel Pana, acuzat de luare de mita si trafic de influenta, a fost pus sub urmarire penala, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA), intr-un comunicat remis redactiei. Redam comunicatul integral: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de urmatoarele persoane: - PANA AUREL, director general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru .

DNA: Dinel Staicu, urmarit penal pentru dare de mita.

Dinel Staicu a fost pus sub urmarire penala pentru dare de mita, informeaza Directia Nationala Anticoruptie.

Director APIA, cercetat penal de catre DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au inceput urmarirea penala, pentru luare de mita si trafic de influenta, a lui Aurel Pana, directorul general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) si presedinte al comisiei de evaluare a ofertelor pentru achizitia de ulei in cadrul programului PEAD 2013, potrivit unui comunicat remis redactiei de catre DNA.

Dinel Staicu este URMARIT PENAL in dosarul judecatoarei acuzata de luare de mita

Dinel Staicu este urmarit penal pentru dare de mita, in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu de Curtea de Apel Bucuresti, in care aceasta este acuzata ca ar fi luat bani pentru a-i anula condamnarea la sapte.

Directorul adjunct al APIA si un membru al PC, urmariti penal intr-un dosar de luare de mita

Directorul general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Aurel Pana, si Mugur George Voinea, membru PC si director al unei firme, sunt urmariti penal de procurorii anticoruptie intr-un dosar de luare de mita si trafic de influenta.

Directorul adjunct al Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura, urmarit penal de DNA pentru ca ar fi perceput un comision de 10% din contractele pe fonduri europene, in valoare de 1,2 milioane de euro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au inceput urmarirea penala fata Aurel Pana, director general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA). Procurorii il acuza pe Aurel Pana ca ar fi perceput un comision de 10% din contractele pe fonduri europene pentru cumpararea de ulei. Vom reveni cu amanunte.

Directorul adjunct al Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura, urmarit penal de DNA pentru ca ar fi perceput un comision de 10% (1,2 milioane euro) din contractele pe fonduri europene

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au inceput urmarirea penala fata Aurel Pana, director general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA). Procurorii il acuza pe Aurel Pana ca ar fi perceput un comision de 10% din contractele pe fonduri europene pentru cumpararea de ulei. Aurel Pana a fost secretar executiv al PC Diaspora.

Lider al Partidului Conservator, urmarit penal de DNA pentru ca ar fi perceput un comision de 10% (1,2 milioane euro) din contractele pe fonduri europene

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au inceput urmarirea penala fata Aurel Pana, director general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA). Procurorii il acuza pe Aurel Pana ca ar fi perceput un comision de 10% din contractele pe fonduri europene pentru cumpararea de ulei. Aurel Pana a fost secretar executiv al PC Diaspora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )