Libnet.ro
UNICEF

21:30

Directorul general BBC, amenintat cu moartea, dupa ce a renuntat la colaborarea cu Jeremy Clarkson

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Directorul general BBC, amenintat cu moartea, dupa ce a renuntat la colaborarea cu Jeremy Clarkson

Tony Hall, directorul general al BBC, a primit amenintari cu moartea, printr-un e-mail, dupa ce, miercuri, a anuntat ca va renunta la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat pe 10 martie, ca urmare a. continuă pe Wall-Street Ro

Directorul general al BBC, amenintat cu moartea dupa ce a renuntat la colaborarea cu Jeremy Clarkson, realizatorul Top Gear

Tony Hall, directorul general al BBC, a primit amenintari cu moartea, printr-un e-mail, dupa ce, miercuri, a anuntat ca va renunta la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat pe 10 martie ca urmare a unei dispute violente cu un producator, potrivit Mediafax. Radiodifuzorul public britanic BBC) a anuntat, miercuri, ca va renunta la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat pe 10 martie, ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu un producator.

Directorul general BBC, amenintat cu moartea dupa ce a renuntat la colaborarea cu Jeremy Clarkson

Tony Hall, directorul general al BBC, a primit amenintari cu moartea, printr-un e-mail, dupa ce, miercuri, a anuntat ca va renunta la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat pe 10 martie, ca urmare a unei dispute violente cu un producator, scrie Mediafax.

Directorul general BBC, amenintat cu moartea, dupa concedierea starului Top Gear, Jeremy Clarkson

Directorul general BBC, Tony Hall a fost amenintat cu moartea, printr-un e-mail, dupa ce a renuntat la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, informeaza Mediafax. Jeremy Clarkson a fost.

Seful BBC, amenintat cu moartea dupa demiterea lui Jeremy Clarkson

Directorul general al BBC, Tony Hall, a fost amenintat cu moartea la scurt timp dupa ce a decis demiterea lui Jeremy Clarkson, in prezent fiind sub protectia unor agentie speciali. in tot acest timp, fostul prezentator Top Gear a petrecut alaturi de prieteni.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )