Libnet.ro
UNICEF

20:45

Directorul General COMCM a solicitat incetarea contractului sau de mandat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul General COMCM a solicitat incetarea contractului sau de mandat

COMCM informeaza ca Directorul General al societatii a solicitat incetarea contractului sau de mandat, incepand cu 1 decembrie, arata un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu se intilneste miercuri cu Gerhard Roiss, directorul general OMV

Traian Basescu se intilneste miercuri la Palatul Cotroceni de la ora 13. 00 cu directorul general executiv al OMV, Gerhard Roiss, potrivit Administratiei Prezidentiale. Intilnirea are loc in contextul anunturilor recente ale OMV Petrom si ExxonMobil privind descoperirea unor rezerve uriase de gaze naturale in Marea Neagra.

Traian Basescu se intalneste miercuri cu Gerhard Roiss, directorul general OMV.

Traian Basescu se intalneste, miercuri, la Palatul Cotroceni, de la ora 13. 00, cu directorul general executiv al OMV, Gerhard Roiss, potrivit Administratiei Prezidentiale, informeaza HotNews. ro. Intilnirea are loc in contextul anunturilor recente ale OMV Petrom si ExxonMobil privind descoperirea unor rezerve uriase de gaze naturale in Marea Neagra. OMV, care este actionarul majoritar al OMV Petrom, este principalul jucator pe piata interna de energie, inaugurand in urma cu o saptamana .

Directorul general Fiat a propus fuziunea grupului cu Opel si Peugeot

Directorul Fiat a propus recent fuziunea grupului cu PSA Peugeot Citroen si Opel, divizie a General Motors GM), pentru formarea unui producator auto care sa devanseze liderul european Volkswagen, scrie Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )