Libnet.ro
UNICEF

13:45

Directorul general al Postei, Costin Tudor, a demisionat din functie dupa numai doua luni

Adevărul Adevărul,
Directorul general al Postei, Costin Tudor, a demisionat din functie dupa numai doua luni

Compania Nationala Posta Romana a anuntat miercuri ca directorul general interimar, Costin Tudor, si-a inaintat demisia de la conducerea operatorului national de servicii postale dupa doua luni de mandat. continuă pe Adevărul

Costin Tudor, directorul general interimar al Postei Romne, si-a dat demisia din functie si va parasi compania

Posta Romana a anuntat miercuri ca directorul general interimar, Costin Tudor, si-a inaintat demisia de la conducerea operatorului national de servicii postale. Contactati de HotNews. ro, oficialii operatorului postal au precizat ca acesta va parasi compania. Costin Tudor a preluat conducerea interimara a Postei in luna aprilie 2018, dupa ce anterior a fost director in Secretariatul general al Guvernului.

Costin Tudor, directorul general interimar a demisionat

Compania Nationala Posta Romana informeaza ca directorul general interimar, Costin Tudor, si-a inaintat demisia de la conducerea operatorului national de servicii postale, informeaza comunicatul de presa remis redactiei.

Directorul interimar al Postei Romane a DEMISIONAT

Directorul General interimar la Postei Romane, Costin Tudor, si-a inaintat demisia de la conducerea operatorului national de servicii postale. A fost o onoare si o provocare uriasa activitatea mea.

Directorul General interimar al Postei Romane si-a dat demisia

Directorul general interimar al Companiei Nationale Posta Romana, Costin Tudor, si-a inaintat demisia de la conducerea operatorului national de servicii postale, a anuntat, miercuri, compania. in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )