Libnet.ro
UNICEF

15:00

Directorul General RADEF, trimis in judecata pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul General RADEF, trimis in judecata pentru luare de mita

Directorul General al Regiei Autonome de Distributie si Exploatare a Filmelor RomaniaFilm RADEF Romania Film), Marius Cristian Iurascu, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru mai multe infractiuni, printre care si luare de mita, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul deputat Neculai Rebenciuc, trimis in judecata pentru conflict de interese

Fostul deputat Neculai Rebenciuc a fost trimis in judecata, fiind acuzat de procurorii Parchetului General de conflict de interese dupa ce si-ar fi angajat fiica in cadrul biroului sau parlamentar.

Presedinta Partidului Verde Bihor, Mihaela Bodonea, a fost arestata pentru luare de mita

Presedintele Partidului Verde Bihor, Mihaela Bodonea, care fusese retinuta de procurorii DNA dupa ce a primit 6. 500 de euro pentru a ceda Fortei Civice 192 de locuri de membru in comisiile de supraveghere din.

Ministrul Cotovelea vrea sa-l demita pe directorul general al Postei Romane, Ion Smeeianu

Ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, a declarat marti ca intentioneaza sa-l demita pe directorul general al Postei Romane, Ion Smeeianu, demersul fiind in pregatire. Nu ni se pare .

DNA: Directorul Regiei de Distributie si Exploatare a Filmelor, trimis in judecata

Directorul Regiei Autonome de Distributie si Exploatare a Filmelor RomaniaFilm R. RomaniaFilm), Marius Cristian Iurascu, a fost trimis in judecata pentru luare de mita si spalare de bani, alaturi de alti trei inculpati, conform unui comunicat al DNA.

Procurorii DNA Bacau i-au trimis in judecata pe sefii cinematografelor din Romania pentru ca au luat mita un Audi A6, un Touareg si un SUV Mercedes

Marius Cristian Iurascu, directorul Regiei Autonome de Distributie si Exploatare a Filmelor RomaniaFilm R. RomaniaFilm)si subordonatul acestuia, Tudor Apostol,au fost trimisi in judecata pentru ca au luat mita maimulte autoturisme de lux. Odata cu ei vor ajunge in fata magistratilor si Neculai Catalin Prutica si Stefan Costea, pentru dare de mita, fals si complicitate la spalare de bani.

Ministerul Comunicatiilor: Ion Smeeianu, directorul general al Postei, a onorat plata sumei de 60.000 de euro catre fostul director executiv juridic al companiei, Rosita Alexe, contrar recomandarilor ministerului

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) a informat miercuri ca plata salariilor compensatorii catre Rosita Alexe, fostul director executiv juridic al Postei Romane a fost efectuata prin decizia directorului general al companiei, Ion Smeeianu. Precizam faptul ca MSI, prin reprezentantul sau in Adunarea Generala a Actionarilor AGA), recomandase anterior acestui moment sa nu se efectueze nicio plata compensatorie, insa, domnul Smeeianu, a ales sa onoreze plata sumei de aproximativ 60. 000 de euro catre fosta sa colega, se arata in comunicatul MSI.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )