Libnet.ro
UNICEF

19:15

Directorul Heineken Romania este noul presedinte al asociatiei Berarii Romaniei.

România Liberă România Liberă,
Directorul Heineken Romania este noul presedinte al asociatiei Berarii Romaniei.

Directorul Heineken Romania, Onno Rombouts, este noul presedinte al asociatiei Berarii Romaniei. Onno Rombouts preia aceasta functie de la Andrew Highcock, fostul Presedinte al Ursus Breweries, Andrew Highcock, care a asigurat presedintia Asociatiei pe parcursul anului 2013. Sunt onorat sa fiu numit in aceasta functie si sa pot continua munca predecesorilor mei. Industria fabricarii berii este un sector important al economiei romanesti si genereaza peste 76. 000 de locuri de munca directe si . continuă pe România Liberă

Onno Rombouts (Heineken) este noul presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei

Onno Rombouts, Managing Director Heineken Romania, a fost ales presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei, in locul lui Andrew Highcock, fostul sef al Ursus Breweries, care a asigurat presedintia Asociatiei pe parcursul anului 2013, se arata intr-un comunicat trimis astazi redactiei.

Medicul Calin Galaseanu este noul presedinte al ARPIM.

Medicul Calin Galaseanu, country manager Bristol-Myers Squibb BMS), a fost ales, luni, presedinte al Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM). Calin Galaseanu este medic de profesie si are o experienta de peste 15 ani in industria farmaceutica. A ocupat functii de management in cadrul departamentelor de Marketing, Vanzari si Medical ale companiei Schering AG Romania si functii de conducere, in ultimii 7 ani, in departamentele de Government Affairs si Market .

Asociatia Producatorilor Internationali de Medicamente are o noua conducere

Medicul Calin Galaseanu este noul presedinte al Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM), un actor extrem de important in industria farmaceutica de la noi din tara.

Noul presedinte al ARPIM este seful Bristol-Myers Squibb Romania

Calin Galaseanu, country manager in cadrul companiei Bristol-Myers Squibb BMS), a fost ales presedinte al Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM), conform unui comunicat de presa.

Calin Galaseanu, noul presedinte al ARPIM

Calin Galaseanu, Country Manager Bristol-Myers Squibb BMS), a fost ales Presedinte al Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM), dupa ce anul trecut a fost membru in boardul asociatiei.

Mihai Tudor, fost director executiv comercial in Romtelecom, este noul vicepresedinte comercial al Siveco

Siveco Romania, cea mai mare companie romaneasca de software, a anuntat luni numirea lui Mihai Tudor, fostul director executiv comercial pentru segmentul de business Romtelecom in perioada 2012-2013, in functia de vicepresedinte al companiei. Mihai Tudor 53 de ani) are o experienta de peste 25 de ani in industria locala si internationala de ITC, iar in perioada 2006-2010 a condus IBM Romania, fiind ulterior promovat director general al IBM pentru sud-estul Europei.

Mihai Tudor, fostul sef al IBM, este noul vicepresedinte comercial al SIVECO

SIVECO Romania, cel mai mare producator romanesc de software si unul dintre cei mai mari la nivel regional, l-a recrutat ca vicepresedinte al companiei pe Mihai Tudor 53 de ani), fostul sef al IBM, filialala locala a celui mai important jucator global.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )