Libnet.ro
UNICEF

14:00

Directorul Institutului National de Boli Infectioase din SUA: Omenirea nu se va intoarce niciodata la normalitatea pre-coronavirus

Adevărul Adevărul,
Directorul Institutului National de Boli Infectioase din SUA: Omenirea nu se va intoarce niciodata la normalitatea pre-coronavirus

Doctorul Anthony Fauci, directorul Institutului National de Boli Infectioase din SUA, consilierul lui Donald Trump pe criza coronavirus, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca lumea nu se va intoarce niciodata la normalitatea care a existat inaintea pandemiei COVID-19. continuă pe Adevărul

Compania Prodal 94 doneaza un milion de litri de apa Carpatina spitalelor de boli infectioase din Romania

Compania Prodal 94 doneaza un milion de litri de apa Carpatina spitalelor de boli infectioase din Romania si spitalelor suport desemnate pentru tratarea pacientilor, in contextul pandemiei COVID-19.

Cat costa hrana unui pacient cu Covid-19 la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi a declarat ca pacientilor infectati cu COVID-19 le sunt asigurate cate trei mese pe zi: dimineata, la pranz si seara. Conducerea unitatii medicale a incheiat un contract cu o firma de catering.

Genesis Property doneaza 50 de mii de euro pentru Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals

Genesis Property, dezvoltatorul de cladiri de birouri de clasa A, sprijina cadrele medicale si pacientii afectati de virusul SARS-COV-2 printr-o contributie financiara in valoare de 50. 000 de euro, care a fost directionata catre Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Tunel pentru dezinfectia echipamentului de protectie, donat Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Buzau

O donatie extrem de importanta a ajuns in posesia cadrelor medicale din Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Buzau. O firma privata din Buzau a creat si a oferit, luni, unitatii spitalicesti un tunel de dezinfectie pentru echipamentul personalului medical.

Medicul fara un plaman, sef de sectie de Boli Infectioase, care continua lupta cu noul coronavirus

Un medic de la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia este, de peste doua decenii sta in prima line a medicinei. Chiar daca nu are un plaman, medicul Corina Maniu este implicata in lupta cu noul coronavirus.

Cererea ciudata a unui guvernator din SUA arata o problema imensa a sistemului medical si nu numai

Discursul unui guvernator din SUA arata amploarea unei probleme pe care o au o serie lunga de sisteme: folosirea unei tehnologii invechite. Cei mai multi programatori care activeaza in domeniu.

Primul deces in Arges al unui pacient cu COVID-19. Este vorba de o batrana internata inSectia de Boli Infectioase a Spitalului Municipal Campulung Muscel

O batrana din comuna argeseana Bughea de Jos este primul diagnosticat cu COVID-19 decedat in Arges. Femeia avea probleme de sanatate grave si a murit luni.

La Spitalul de Boli Infectioase Iasi, bolnavii primesc mancare de 10 lei pe zi

In plina pandemie generata de imbolnavirile cu SARS-COV 2, spitalele din tara se confrunta nu doar cu lipsa materialelor sanitare. Unele nu au bani suficienti pentru hrana pacientilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )