Libnet.ro
UNICEF

15:45

Directorul Metrorex a fost inlocuit cu un fost sef al metroului din Capitala

Antena3 Antena3,
Directorul Metrorex a fost inlocuit cu un fost sef al metroului din Capitala

Marin Aldea va fi noul director general interimar al Metrorex, incepand din 3 iulie, acesta urmand sa il inlocuiasca in functie pe Dumitru Sodolescu, al carui mandat expira marti, 2 iulie 2019, a anuntat Me. continuă pe Antena3

Directorul Metrorex a fost inlocuit

Marin Aldea va fi noul director general interimar al Metrorex, incepand din 3 iulie, acesta urmand sa il inlocuiasca in functie pe Dumitru Sodolescu, al carui mandat expira marti, 2 iulie 2019, a anuntat Me.

Haos in trafic dupa ce a fost suspendata circulatia tramvaielor 41 din Capitala

1 iulie a fost prima zi lucratoare in care s-au vazut efectele suspendarii circulatiei tramvaielor de pe linia 41 din Capitala, pentru lucrari de construire la Pasajul Ciurel peste Soseaua Virtutiiprecum si cele de reabilitare a Pasajului Grant.

Policolor a finalizat constructia noii fabrici de vopsele din Capitala

Policolor S. , unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de lacuri si vopsele, anunta finalizarea constructiei noii fabrici din Bucuresti, dupa o investitie de 7 milioane de euro, care include si valoarea terenului, potrivit unui comunicat al companiei.

Franta: Aproape 3 milioane de autoturisme vor fi interzise pe strazile Parisului, pentru a diminua poluarea din capitala

Paris va adopta o politica care va impiedica circulatia a aproape 3 milioane de masini in capitala, in timpul saptamanii, scrie The Hill.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )