Libnet.ro
UNICEF

18:16

Directorul Oficiului pentru Refugiati din Germania a demisionat

Antena3 Antena3,
Directorul Oficiului pentru Refugiati din Germania a demisionat

Directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania, Manfred Schmidt, a demisionat, potrivit unui anunt facut joi de ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, in conditiile in care statul se. continuă pe Antena3

Directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania a demisionat: Plecarea acestuia, in contextul valului de imigranti care au patruns pe teritoriul acestei tari

Ministrul german de Externe, Thomas de Maiziere, a anuntat, joi, ca directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania, Manfred Schmidt, a demisionat. Demisia lui Schmidt vin in contextul in.

Criza refugiatilor. Directorul Oficiului pentru Imigranti din Germania a DEMISIONAT

Directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania, Manfred Schmidt, a demisionat, a anuntat ministrul german de Interne, in conditiile in care statul se confrunta cu un val urias de imigranti.

Directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania a demisionat. Berlinul pregateste taieri masive ale ajutoarelor financiare pentru azilanti

Directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania, Manfred Schmidt, a demisionat, potrivit unui anunt facut joi de ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, in conditiile in care statul se confrunta cu un val urias de imigranti, informeaza site-ul agentiei de presa Reuters. Un posibil motiv ar fi faptul ca guvernul german pregateste o lege prin care sa taie din ajutoarele financiare pentru azilanti.

Ministrul sarb pentru refugiati solicita Ungariei redeschiderea frontierei pentru imigrantii din Orientul Mijlociu

Aleksandar Vulin, ministrul sarb pentru refugiati, a cerut marti Ungariei sa-si redeschida frontiera pentru imigrantii din Orientul Mijlociu, inchisa in cursul noptii de Budapesta. Cer Ungariei sa-si.

Alina Gorghiu: Sustin ideea de cota voluntara pentru refugiati

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ideea de cota voluntara pentru refugiati, precizand ca Romania nu isi poate asuma obligatii peste propriile capacitati si peste propria experienta in astfel de.

Belgia ar putea inchide temporar frontierele pentru refugiati

Belgia a anuntat ca ia in considerare inchiderea temporara a frontierelor pentru refugiati, a declarat secretarul de stat pentru azil si migratie, Theo Francken.

Primele imagini dintr-un centru de refugiati din Bucuresti: 320 de locuri pentru cei care vor cere azil in Romania (VIDEO)

Postul B1 TV a oferit, in exclusivitate, primele imagini dintr-un centru de refugiati din Bucuresti. Cei care vor fi distribuiti aici vor avea de suportat conditii destul de grele: sunt patru paturi intr-o camera.

Mafia, implicata in afacerea refugiatilor. Italia vrea sa inchida cel mai mare centru de refugiati din Europa

Italia vrea sa inchida cel mai mare centru de refugiati din Europa,CARA din Mineo, dupa ce o ancheta a scos la iveala faptul ca mafia italiana ar conduce locul de adapostire a refugiatilor, potrivit Gazeta.

Chelsea s-a razbunat pe Maccabi pentru esecurile din campionat

Chelsea Londra s-a dezlantuit impotriva israelienilor de la Maccabi Tel-Aviv pentru esecurile din debutul sezonului de Premier League.

Google strange bani pentru refugiati si imigranti: impreuna putem face mai mult. Ajutati prin donatie, iar Google va dona aceasi suma ca dumneavoastra

Google a demarat o campanie umanitara pentru a ajuta criza refugiatilor si a imigrantilor. Toti utilizatorii care acceseaza site-ul Google sunt intampinati de un mesaj prin care compania din spatele motorului de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )