Libnet.ro
UNICEF

11:00

Directorul Spitalului Clinic Republican, demis la scurt timp dupa ce a fost restabilit in functie

Adevărul Adevărul,
Directorul Spitalului Clinic Republican, demis la scurt timp dupa ce a fost restabilit in functie

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale a anuntat miercuri, 21 octombrie, ca a executat hotarareaColegiului civil, comercial si de contencios administrativ largit al Curtii Supreme de Justitie si l-a restabilit pe Anatol Ciubotaru in functia de director al Spitalului Clinic Republican Timofei Mosneaga. insa, acesta a fost demis la scurt timp. continuă pe Adevărul

Alimentele cu ajutorul carora slabesti in cel mai scurt timp. Efectele sunt imediate daca le combini asa

Daca ai incercat tot felul de diete, dar rezultatele nu se arata atat de repede pe cat ai dori, poti incerca trucul de mai jos. Cu ajutorul combinatiei dintre cele doua alimente slabesti in cel mai scurt timp posibil. Alimentele care te ajuta sa slabesti in cel mai scurt timp Este cunoscut deja ca nutritionistii .

A primit o fotografie nud de la un barbat necunoscut, dar a avut un raspuns genial pentru el. in scurt timp, totul a luat o turnura neasteptata (FOTO)

O femeie care a primit o fotografie nud de la un barbat necunoscut a avut o replica geniala pentru acesta, care l-a pus pe ganduri. in scurt timp, individul s-a panicat de-a dreptul si in final si-a sters.

Directoarea Spitalului Clinic Colentina a demisionat

Profesor Dr. Sabina Zurac, Sefa Sectiei de Anatomie Patologica la Spitalul Clinic Colentina a demisionat din functia de director medical. In acelasi timp, mai multi medici ar fi vrut sa demisioneze, potrivit Ziare. com.

VIDEO Inventatorul danez Peter Madsen, condamnat pe viata pentru uciderea unei jurnaliste suedeze, a evadat pentru scurt timp din inchisoare

Inventatorul danez Peter Madsen, condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a fost gasit vinovat de uciderea jurnalistei suedeze Kim Wall la bordul submarinului sau artizanal, a fost arestat marti, in apropiere de Copenhaga, dupa ce a reusit sa evadeze din inchisoare, amenintand personalul penitenciarului ca are asupra sa o bomba, au declarat autoritatile daneze pentru AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )