Libnet.ro
UNICEF

22:45

Directorul SRI, Eduard Hellvig, in vizita oficiala la Belgrad: Care au fost principale teme ale intrevederii cu presedintele Aleksandar Vucic (VIDEO)

B1 B1,
Directorul SRI, Eduard Hellvig, in vizita oficiala la Belgrad: Care au fost principale teme ale intrevederii cu presedintele Aleksandar Vucic (VIDEO)

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), Eduard Hellvig, s-a deplasat luni intr-o vizita externa la Belgrad. in cadrul acestei deplasarii, acesta a avut o intrevedere cu presedintele sarb Aleksandar Vu. continuă pe B1

Veste neasteptata pentru Sebastian Ghita. Directorul SRI, Eduard Hellvig, a ajuns in Serbia

Eduard Hellvig, directorul SRI, este in Serbia si s-a intalnit cu presedintele Republicii Serbia, Aleksandar Vu269;ic. Administratia prezidentiala sarba anunta ca presedintele Republicii l-a primit.

Eduard Hellvig, intalnire cu presedintele Serbiei la Belgrad. SRI, punte de legatura intre sarbi si americani

Presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, l-a primit luni pe directorul SRI Eduard Hellvig, una dintre temele intrevederii fiind stabilitatea regionala. intalnirea dintre Hellvig si Vucic vine la scurt timp dupa vizita in SUA a oficialului roman. SRI devine actor in securitatea regionala, unul dintre dosarele fierbinti fiind Kosovo.

Presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, s-a ntlnit cu directorul Serviciului Romn de Informatii, Eduard Hellvig

Presedintele sarb Aleksandar Vucic l-a primit pe directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), Eduard Hellvig, luni, la Belgrad, informeaza agentia de presa Tanjug, preluata de Agerpres.

Seful SRI s-a intalnit cu presedintele Serbiei

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), Eduard Hellvig, s-a intalnit la Belgrad cu presedintele sarb Aleksandar Vu269;ic, care a salutat cooperarea serviciilor de securitate din cele doua state, reflectata in schimbul de informatii si in lupta comuna impotriva terorismului, a crimei organizate si a altor riscuri actuale de securitate, relateaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )