Libnet.ro
UNICEF

17:00

Directorul STS, generalul Vasilca, a demisionat in urma crimei de la Caracal

România Liberă România Liberă,
Directorul STS, generalul Vasilca, a demisionat in urma crimei de la Caracal

Generalul locotenent Ionel Vasilca a demisionat, luni dimineata, din functia de director al STS. continuă pe România Liberă

Directorul STS, Ionel Vasilca, a demisionat: Nu am nicio urma de vina!

Directorul STS, Ionel Vasilca a anuntat, luni, ca a inaintat presedintelui Klaus Iohannis demisia sa din functie, pentru a nu afecta prestigiul institutiei. Doresc sa va informez ca, incepand cu data de.

Directorul STS Ionel Vasilca a demisionat

Directorul STS a anuntat, luni, ca a inaintat presedintelui Klaus Iohannis demisia sa din functie, pentru a nu afecta prestigiul institutiei. Doresc sa va informez ca, incepand cu data de 29 iulie 2019,.

Seful STS, Ionel Vasilca, a demisionat: Demisia nu a fost depusa ca umare a celei mai mici umbre de vinovatie, ci pentru a nu afecta prestigiul institutiei Anuntul Administratiei Prezidentiale

Seful STS, Ionel Vasilca, si-a anuntat demisia luni, printr-un comunicat de presa. El precizeaza ca decizia nu vine ca urmare a existentei unei sincope, inadvertente sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovatie in exercitarea functiei de preluare si localizare a apelurilor de urgenta 112, ci pentru a nu afecta prestigiul institutiei.

Sef IPJ Olt, destituit in urma modului cum s-a actionat la Caracal. Ministrul de Interne va ajunge la locul crimei

Ioan Buda, seful Politiei Romane, a anuntat ca seful Inspectoratului de Politie Judetean Olt va fi destituit. Ministrul de Interne va ajunge la Caracal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2843 seconds )