Libnet.ro
UNICEF

00:07

Directorul TVR a primit mandat sa ceara Guvernului masuri urgente pentru redresarea TVR

România Liberă România Liberă,
Directorul TVR a primit mandat sa ceara Guvernului masuri urgente pentru redresarea TVR

Consiliul de Administratie CA) al Societatii Romane de Televiziune SRTv) l-a mandatat pe Stelian Tanase, directorul general interimar al TVR, sa solicite Guvernului adoptarea de urgenta a unor acte normative care sa permita redresarea televiziunii. continuă pe România Liberă

Directorul TVR, mandatat sa ceara Guvernului sa adopte acte normative pentru redresarea TVR

Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune l-a mandatat pe Stelian Tanase, directorul general interimar al TVR, sa solicite Guvernului adoptarea de urgenta a unor acte normative care sa.

TVR cere guvernului masuri legislative care sa permita o reorganizare a institutiei

Consiliul de Administratie al TVR l-a mandatat pe directorul general Stelian Tanase sa ceara guvernului sa elaboreze legislatia necesara pentru o reorganizare a Televiziunii publice, potrivit informatiilor HotNews. ro. Pana in momentul publicarii acestui material, Stelian Tanase nu a putut fi contactat. Din informatiile HotNews. ro, Consiliul de Administratie - numit la 1 aprilie si din care Stelian Tanase face parte, fara a fi inca desemnat presedinte - a aprobat miercuri aceasta masura cu 8 voturi pentru si 3 impotriva.

Serghei Lavrov considera ca sunt necesare masuri urgente pentru o dezescaladare in Ucraina

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a subliniat asupra necesitatii adoptarii cat mai rapid a unor masuri care sa conduca la o dezescaladare a situatiei in Ucraina, intr-o convorbire telefonica, sambata, cu secretarul de Stat american.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )