Libnet.ro
UNICEF

11:31

Directorul unui liceu din Arad, amenintat cu moartea

Antena3 Antena3,
Directorul unui liceu din Arad, amenintat cu moartea

Directorul liceului UCECOM Spiru Haret din Arad a trait clipe de groaza, joi, dupa ce a fost amenintat cu moartea de un traficant de droguri. Individul a fost prins in flagrant, ieri, in timp ce incerca sa. continuă pe Antena3

Incident violent in fata unui liceu din Targu Jiu. Un barbat a fost batut de tanarul cu care fiica sa nu mai avea voie sa iasa

Un barbat din Targu Jiu a fost batut fara mila de un tanar de 18 ani fiindca i-a interzis sa aiba o relatie sau sa o mai vada pe fiica lui. Incidentul s-a petrecut chiar in fata unui.

Caz socant in Bistrita-Nasaud. Un elev a intrat in curtea unui liceu cu un cutit si a amenintat un coleg

Un tanar de 18 ani s-a ales cu dosar penal dupa ce a intrat in curtea unui liceu din municipiul Bistrita cu un cutit si a amenintat un coleg cu acte de violenta, potrivit buletinului de presa remis joi de.

Doi elevi din Arad au fumat la scoala tigari cu substante interzise. Copiii au ajuns de urgenta la spital

Doi elevi din Arad, care ar fi fumat la scoala tigari cu substante interzise, au fost transportati, miercuri, la spital pentru ingrijiri medicale, politistii incepand o ancheta in acest.

Barbatul din Arad s-a dus la farmacie sa isi cumpere medicamentele. Cand a ajuns acasa a descoperit ca foliile erau taiate. Nu te astepti sa ti se intample asta chiar la farmacie

Barbatul din Arad s-a dus la farmacie sa isi cumpere medicamentele. Cand a ajuns acasa a descoperit ca foliile erau taiate. Am fost, pe 13 februarie, la Farmacia Catena situata pe Bulevardul Revolutiei.

Scandal urias in fata unui bloc din Targu Jiu. Un tanar si-a batut socrul si sotia pana i-a bagat in spital

Un tanar din Targu Jiu si-a luat socrul la bataie, iar cand a venit sotia lui ca sa-si apere tatal, a batut-o si pe ea. Incidentul s-a petrecut in fata unui bloc din Targu Jiu. in urma.

A fost agresat si lovit de mai multi tineri pe terasa unui bar din Focsani. Adolescentul de 16 ani a ajuns de urgenta la spital

Cinci tineri din Focsani, cu varste cuprinse intre 19 si 23 de ani, sunt cercetati de politie, dupa ce un adolescent de 16 ani a reclamat ca ar fi fost agresat de mai multe persoane, pe terasa unui bar din.

Mai multe companii din Arad au anuntat nchiderea activitatii. Sute de persoane vor fi concediate

Mai multe companii care au puncte de lucru in judetul Arad au anuntat autoritatile locale cu privire la inchiderea activitatilor sau relocarea acestora, astfel ca angajatii vor fi trimisi in somaj, fiind vorba de peste 550 de persoane.

Sorina Pintea depune plangere penala impotriva unui mall din Capitala pentru inchiderea unui salon in care se fac interventii estetice

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, marti, ca depune plangere impotriva mall-ului din Bucuresti in care functiona un cabinet al unei clinici private in care se fac interventii estetice. Este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )